outfit for today : valborg

MODE&OUTFIT / Permalink / 0
Kvällens kläder blir svarta leggins, svarta höga stövlar, långt svart/guld randigt linne (ichi) halsband med stora stenar. Redo för att gå ut och äta och dricka öl...

image34


...jobba på valborg. Inte så hett. Men men. Det är ju sommar ute så det blir man glad av. Igår var kag så huslig att jag planterade om blommor på min balkong, nu ser hela balkongen ut som en jordhög. Blundar och hoppas att den städar sig själv. Fick ett litet mini-växthus av mamma, så nu har jag odlat persilja, basilika och timjan där. Hoppas att det har växt lite innan jag kommer tillbaka från england. Jag åker i övermorgon (onsdag) jeeej! Ska bli så skönt att komma iväg. har skickat iväg pojkvännen att köpa en ny fin handbagage väska till mig, såg en igår som var alldeles limegrön. Super snygg.


Helgen har varit intensiv, tjörn igen. Fredag, middag och spel kväll med bästa vännerna. Lördag kalas hos mormor i alingsås som fyllde år. Grattis! åt en hemskt massa räkor=) tillbaka till tjörn, party hos en kompis som nyligen flyttat till hus. Mkt trevligt! efterföljande fest på vårt kära café i rönnäng, även kallat Bryggan, men heter egentligen Skärgår´n (vilket jag aldrig hört någon säga). Kvällen fortsatte långt inpå natten, och en bit in på morgonen med öl innan det var dags att sussa.

Dagens klädval blev en rosa tunika (la redoute) ljus jeanskjol, vita knästrumpor och helläckra cowboy stövlar med blommönster, helt outstanding!

image32 image33
Till top