underbara spa!


image10

- utsikt från balkongen från vår svit -


...jag rekommenderar varmt att alla som möjlighet och plånbok som räcker till bör åka på spa. Under påsk besökte jag och min pojke Smögens havsbad
. Kom dit och upptäckte att vi var inbokade på sviten *super* egen jacucci och gratis skumpa mötte oss i dörren. Somnade redan efter 15 min massage, de lade en stor värmeklump på ryggen (vilket min rygg tyckte mycket om). Var nästan vimmelkantig efter en timmes behandling. Man känner sig otroligt lyxig efter en sådan helg, enda nackdelen är att plånboken är lite ledsen efteråt, speciellt efter alla härliga krämer som riktigt skriker - köp mej! - och lyxiga krämer måste man ju ha så det är bäst att göra som de säger...rekommenderar varmt deras saltscrub (dermanord), underbar!

Tips!
- Med lite fiffighet kan man säkert ordna iordning en alldeles egen saltscrub och inte behöva lägga flera hundringar på den. Borde fungera alldeles utmärkt med en massa nyttigt havssalt med mineraler (hyfsat finkornigt) + någon härlig olja, typ lavendel. (bäst att kolla dock så den är anpassad för att ha till huden, annars kan det bli otäckt.) Hälsokost affärer har koll på sånt.