0 Läs mer >>
Kom hem från vår välbehövda semester i fredags. Sol, bad och drinkar! 33 grader i luften och 26 i vattnet. Yeeeeej! Imorgon åker jag och tjejerna till England. Tyvärr verkar det vara mest regn där just nu, men det kanske blir bättre. *håller tummarna*

image140image133image138
image134image136image137
image141image135image139

1. Utsikten från vår lägenhet i centrala Larnaca. 200 meter från havet, 80 meter från shoppinggatan. 2. Supergod tomat & lök sallad med äkta grekisk fårost. 3. Nattpromenad i havet. 4. Strawberry Margarita. 5. En av mina nyfunna kompisar. 6. Stora solglasögon. 7. Utflykt till Ayia Napa. 8. Redo för en vild partykväll med drinkar och öl i massor. 9. Palmer i solnedgång.

Cypern - Larnaca - 20...

0 Läs mer >>
image132image130image131
image127image128image129

Kom hem igår från Norge/Oslo, varit där i 3 dagar. Riktigt riktigt bra "mini-semester". Metallica var helt outstanding,och förbanden Turbonegro & HIM gjorde stämmningen ännu bättre! Ovan, lite bilder från vistelsen.

Nu har jag börjat packa igen, åker till Cypern inatt.

Tjejer! jag hör av mig när jag kommit hem (20:e) så får vi diskutera Englands resan den 24:e. Sköt om er!

Metallica - Oslo - 20...

1 Läs mer >>
Tog en bild när jag var färdig stylad inför en vild onsdagskväll i Uddevalla (hur vild den visade sig blev syns på bild nr 2). Började med att jag och polaren skulle dricka lite vin, ett par glas sådär innan vi gick ut, dagen efter upptäckte vi att vi hällt i oss 3 liter. Konstigt att minnet är lite luddigt. Av plånboken att dömma drack vi några rejäla drinkar också. Bild 2 är tagen på natten nån gång vid 3, pojkvännen ville demonstrera hur vacker jag var när jag är packad. Vacker är kanske inte ordet men rätt kul bild dock.

image125image126

Before & after

0 Läs mer >>
image121image120image119
image115image118image117
image116image122image114

1. Midsommardagen, på väg hem till en kompis i Rönnäng för att dricka öl. Hamnade precis som vanligt på cafet senare på kvällen. 2. På söndagen (efter midsommar) åkte familjen till Nordens Ark, tyvärr låg de flesta djuren och sov, utom synhåll för oss. Såg varken lodjur, leoparder eller vargar. Men fick en fin bild av både den röda minipandan och den nya amurtigern. Senare lästa jag i tidningen att den röda pandan hade fått en liten unge som antagligen sitter i buren som hanen vaktar på bilden. 3. Ibland blir jag kreativ, liten del av en stpr tavla jag gjorde hemma hos föräldrarna. Lånade duk och färger av mamma och satte igång att måla ent en natt, resultatet blev en Egyptisk lyckokatt. 4. Outfit för att åka in till Gbg på shoppingrunda med en kompis jag inte sett på länge. Mycket seconhand ble det...och öl. 5. Hemma hos mormor i Alingsås/Hemsjö stickar man, varke sommar "lär" jag mig sticka på nytt. Denna gång blev det två tjocka benvärmare. (väntar nog med att använda dem tills hösten, lite varma) Tog ungefär 4 timmar att sticka klart dom. 6. När jag stickat benvärmarna gjorde jag två handledsvärmare. 7. Badat fick jag gjort, i Ömmern i kvällssolen. Bra kallt, bara 19 grader. Enligt min åsikt bör det vara minst 25. 8. På kvällarna satt jag och mormor och drack tyskt vin. 9. Dags att resa hem till Uddevalla. Denna gula tröja köpte jag på rean i Alingsås.

Bilder från senaste v...