19 Läs mer >>Årets nyårsfest blir hos oss. Har precis varit och handlat lite plockmat till salladsbuffén, ska bland annat göra laxrullar och bruchetta med tomater, champinjoner och mozzarella. Köpt skumpa också. Ser fram emot imorgon. Ikväll ska jag träffa två utav mina finaste vänner för att umgås och äta middag. Ska gå om några minuter.

Denna klänning ska bäras för första gången imorgon.

newyearROCK

19 Läs mer >>

nytt i garderoben

13 Läs mer >>Jane & Julia 2008
Akryl på canvas.
Höjd 40 cm.
Bredd 25 cm.

Färgerna är mer intensiva i verkligheten.
Fotot ger dem inte riktigt rättvisa.

jane and julia

17 Läs mer >>

tomtenissa

11 Läs mer >>Tack släkt och vänner för alla fina julklappar.

tinas juleklappar

2 Läs mer >>Ikväll ska jag dricka vin i en liten liten röd stuga.

me x 4

26 Läs mer >>


Fullt upp med julfirande. Igår träffade vi tomten i Bitterna, idag begav vi oss till mormor i Hemsjö för ett härligt julbord och nu sitter jag hemma hos familjen i Rönnäng. Mysigt att äntligen vara hemma, sitter och lyssnar på veden som brinner i kaminen. Ikväll ska jag träffa bästistjejerna. Ser fram emot det, över ett år sedan vi träffades alla samtidigt.

Fick otroligt många fina julklappar både igår och idag. Av darling fick jag bästa väskan, en blå och vit Fred Perry och vackert guldig Ipod. Jag är glad!


min jul

26 Läs mer >>


Kunde inte låta bli.

Handlade de sista julklapparna idag. Såg en urläcker svart/grå mc jacka. Kort och utan muddar precis som jag vill ha den. Kunde inte låta bli, så nu är den min. Den 9:e skinnjackan i samlingen. Såg även en gigantisk rosa weekendbag. Blev förälskad och köpte den också.

just for me

4 Läs mer >>
Vår fina gran (när katten inte vält den).

our x-mas tree

19 Läs mer >>

Bilder från lördagens Sex and the City fest på Kronan i Vara. Skoj det var. Stort tack till Martina som fixade min fiiiina frisyr. Vill ha det så nästan jämt. Klänningen kommer från ASOS. Tillsammans med mig på bilderna syns Frida och Malin.

tina goes carrie (or ...

5 Läs mer >>


Söndag. Tillbringar en slö dag i soffan. Gårdagens SATC fest var riktigt kul. Fotografering på röda mattan, goodiebags, cosmopolitan och modevisning. Sen var det dans, dans, dans. Lägger upp bilder från festen när fotograferna publicerat dom, borde bli imorgon. Men jag kan avslöja att jag blev kallad Mimmi av fler än en person. Ni kommer förstå varför.

le tigre

17 Läs mer >>
Ikväll blir det Sex and the City fest på ClubKronan i Vara. Tjejer i vackra klänningar, fotografering på röda mattan och drinkar. Så ser vår kväll ut. Jag bjuder in till förfest. 16 tjejer som ska trängas i vårt badrum för att fixas, tur att vi har två. Är mycket glad över att vi har en frisörska i gänget. Önskar mig en stor knut på huvudet, skulle hemskt gärna vilja ha en stor röd rosett. men det vet jag inte hur jag ska lyckas hitta. Den blå prickiga klänningen skall användas för första gången, till den ska jag ha ett par röda pumps med röda fina rosetter och en kuvert väska i samma färg. Det blir fint. Lägger upp bilder imorgon. Nu vill jag ha en köttbulletallrik från närmaste gatukök.

sex and the city fest