newyearROCK

Årets nyårsfest blir hos oss. Har precis varit och handlat lite plockmat till salladsbuffén, ska bland annat göra laxrullar och bruchetta med tomater, champinjoner och mozzarella. Köpt skumpa också. Ser fram emot imorgon. Ikväll ska jag träffa två utav mina finaste vänner för att umgås och äta ...

jane and julia

Jane & Julia 2008Akryl på canvas.Höjd 40 cm.Bredd 25 cm.Färgerna är mer intensiva i verkligheten. Fotot ger dem inte riktigt rättvisa.

me x 4

Ikväll ska jag dricka vin i en liten liten röd stuga.

min jul

Fullt upp med julfirande. Igår träffade vi tomten i Bitterna, idag begav vi oss till mormor i Hemsjö för ett härligt julbord och nu sitter jag hemma hos familjen i Rönnäng. Mysigt att äntligen vara hemma, sitter och lyssnar på veden som brinner i kaminen. Ikväll ska jag träffa bästistjejerna. Ser ...

just for me

Kunde inte låta bli. Handlade de sista julklapparna idag. Såg en urläcker svart/grå mc jacka. Kort och utan muddar precis som jag vill ha den. Kunde inte låta bli, så nu är den min. Den 9:e skinnjackan i samlingen. Såg även en gigantisk rosa weekendbag. Blev förälskad och köpte den också.

tina goes carrie (or mimmi)

Bilder från lördagens Sex and the City fest på Kronan i Vara. Skoj det var. Stort tack till Martina som fixade min fiiiina frisyr. Vill ha det så nästan jämt. Klänningen kommer från ASOS. Tillsammans med mig på bilderna syns Frida och Malin.
Visa fler inlägg