im back

Tillbaka från skidresan utan ett enda brutet ben. Trots att det var tio år sedan jag sist stod på ett par skidor gick det över förväntan. Det var nog inte bara jag som var chockad över det. Kul var det också!

Lägger upp bilder under morgondagen. Lite trött efter att spenderat hela dagen i en bil, så nu blir det liggande läge i soffan som gäller. Imorgon ska jag på möte i Göteborg angående ett nytt samarbetsprojekt via jobbet, sommarteater på Tjörn.

Frågestunden fortsätter. Svarar på alla frågor så fort jag får en chans, kanske redan imorgon. Ni kanske vill veta något om mitt jobb som marknadsförare på en teater, favoritplaggen i min väldigt stora garderob, mina konstutställningar eller musiken som finns i min ipod. Som sagt. Fråga precis vad ni vill.

Update Monday

Bild: On the station i Vara för några timmar sedan. Befinner mig just nu på Café Kringlan på Haga Nygata. Har precis avnjutit en god tomatsoppa i samband med en förlängd möteslunch och väntar nu besök av en vän. En promenad ska det bli. Hoppas på att solen tittar fram bakom den grå himlen.#1 - - HannahSthlm/Johanna Törnqvist:

Tänkt det där med slalom ..att det är som att cykla..när man väl kan så kan man för resten av livet;)!

#2 - - Sassy:

Skönt att höra att du kom hem hel från resan!Oh, ja, berätta om vad som finns i din ipod!#3 - - Anonym:

Kul med skidresan. Har du haft bra väder och blivit solbränd också?

Skidåkning, sitta i solen med en öl ... det skulle varit nåt det :) Ja, även fast det var 15 år sedan jag åkte slalom senast.Ha det gott!

#4 - - Marielle:

Just nu har du chansen att vinna specialdesignat pris från Alma, värde 400kr! :-)

#5 - - Linda:

Nu finns bilderna från min plåtning på min blogg!

#6 - - Jackeline Perez:

snygg outifit =) kram