indianfläta

Igår köpte jag tre läderband, ett brunt, ett blått och ett svart. Idag gjorde jag en fläta till håret av dom. Bär idag min lilla klänning som jag fyndade i Linköping för en hundring på indiska samt använder min fina fransväska för första gången. Gillar den, den är fin.

Sitter på stationen i Vara, väntar på ett tåg som ska ta mig till staden där jag växte upp - Alingsås - där ska jag spendera hela helgen hade jag tänkt. Idag blir det möte med vår marknadsgrupp, en fotoutställning om hatbrott. är också inplanerad. Senare ska jag möta upp en fin vän från högstadietiden - dricka vi och prata gamla minnen, och skapa nya. Ikväll blir det vinkväll och imorgon blir det rockkväll på hotellet, Grand. Söndagen hade jag tänkt spendera med mormor, som jag vet är en flitig läsare av min blogg , så om du ser detta så ringer jag sen=)
#1 - - Mackan:

Får önska dig en goder helg.......

Blir lugnt.... hockey på lördag.....

Ha de

Kram

Mackan

#2 - - Dress Like a Princess:

Snyggo!!! :)

#3 - - Maria:

jo, det ska bli riktigt kul =)

#4 - - tina:

sv: men det är det tycker jag någon är duktig då måste ja verkligen säga det, och "berömma personen" jag är den som säger vad ja tycker och tänker, se om det låter som en hyllning och förgyllt din dag då är det bara bra:)haha, nej skriver inte för en tidning tänkte börja frilansa, ( sen så är det kanske svårt sälja artiklarna ) men ja kan behöva lite övning, ska söka in på en tvåårig utbildning nu i höst för att skapa kontakter och få ett stadigt jobb efteråt.Jag gick en utbildning i brasilien för 1½år sen en termin så har kunskaper att kunna frilansa:)du bor i närheten av vara då eller?

vilken helg är de påskhelgen?

#5 - - byron:

Vi ska gifta oss i Alingsås faktiskt :)Läget?

#6 - - SARAH:

var köpte du banden?:) vill också ha!

svar: tack för det bra tipset, ska fundera på saken!:D

#7 - - Emely:

Okej, resultaten blir underbara med :) Vilken snygg outfit! Hoppas du får en fin helg!

#8 - - malin-helena:

Hejsan.

Äntligen hemma igen! Så skötn, men jag är helt slut. Och du åker nu ja. hehe.. vi får väl ses till veckan eller nästa helg vi då. ^^

Men det vore jätte snällt om du ville bränna bilderna på skiva. :)

Hoppas du får en bra helg. kram

#9 - - Linda:

Ja det är sån lyxkänsla på dom lamporna o finns så härliga essenser att välja bland, jag fick hem passion kiss & oriental nights!Underbara!Kan verkligen rekommndera den lampan, det luktar gudomligt i hela vårat hus nu!Sedan så är dom ju skit snygga med!Gå in på sidan vettja,finns ju billigare o dyrare varianter.

#10 - - Liene:

sv: annars kan man dela upp arbetet, först klippa av jeansen, sen ta framsidan och sen baksidan. Jag har inte hunit med baksidan än efetrsom jag ska sy på fickor också:)snyggt det blev med hårbandet och sås öt klänning!

#11 - - Alshammar - Fashion Lifestyle:

åh snyggt! verkligen!sv: nej, evasunderklader.se hade rea så det var få kvar :/

#12 - - DENISE - MODEBLOGG:

sv: stora tröjor är bäst!=) du har ju värsta modell utseendet ;o fusk.http://nittioett.blogg.se

http://nittioett.blogg.se

http://nittioett.blogg.se

#13 - - Anonym:

Hej tjejen!

Nu ligger det uppe massa mer i bloppisen. Dessutom är det 10% och fri frakt. :-Dhttp://rebeccalovesyou.blogg.se/category/min-bloppis.html

Kramis!

#14 - - B R O W N S U G A R:

Snygg äru! :)

#15 - - Ameli:

snyggt! :) tyckte om fransväskan ^^

#16 - - Sassy:

Hell yeah! Vad snygg du var! Jag älskar flätade band i håret, det är så snyggt!Hoppas du hade det mysigt med din mormor!