skitrip-weekendEfter jobbet i torsdags satte vi oss fyra personer i en bil för att köra upp till snön, till en liten stuga någonstans mellan Hudiksvall och Sundsvall till en liten liten by som heter Hassela. Åtta timmar senare, strax efter midnatt var vi framme och möttes av förskräckliga -25 grader. Brrrrrrrr. Men inne i stugan var det varmare.

Vaknade tidigt på fredagen, tanken var att bege oss till backen nästan direkt efter att vi fixat några saker, dock blev det lite strul, en historia som handlar om nycklar på vift. Så det blev pulka åkning och älgköttfärs istället. Tur i oturen så var backen denna dag öppen för nattliga aktiviteter, åtminstone två av backarna. Vi blev sittandes på afterskin, i väntan på att mörkret skulle infalla, beforeski för vår del. Var lite skrajsen, skulle stå på ett par skidor för första gången på tio år (bara åkt en gång innan) men det gick chockerande bra, tror alla var lika (eller mer) förvånade över detta än jag själv. Efter två åk i barnbacken var jag redo för att ge mig på en större utmaning. Roligare än jag mindes det att åka skidor! Vi åkte några timmar i mörkret sedan begav vi oss hemåt till stugan för att äta älgstek och dricka vin framför öppna spisen. Somnade dock rätt utmattade. Trötta jag somnade efter ett glas vin, älgen i magen gjorde mig trött.

Lördagen blev som vi planerat
, skidåkning hela långa dagen, testade nästan alla backarna, den svarta var jag dock inte tillräckligt modig för. Öl slank ner mellan åkningarna och efteråt blev det öl och middag i backens restaurang. Kvällen spenderades återigen i lilla stugan med öl, vin och yatzy, lyckades somna tidigt även denna kväll. Min kropp är inte van vid ansträngande aktiviteter.

Söndagen bestod av packning, städning och bilåkning. Vill åka skidor snart igen, var ju riktigt riktigt kul. Fast kallt, ovän med kyla.
#1 - - Jolbi:

Ja du, är lite tveksam till om det fäster men försöka måste man! Akryl på spray - det har jag aldrig hört men det låter onekligen spännande & praktiskt!!!Har du varit på Versaille? Det är verkligen storslaget!

#2 - - Jolbi:

Förresten! Din presbild längst upp till höger, skulle du kunna maila den till mig? Hade behövt den i lite större format ;)

yeahni<a>hotmail.com

#3 - - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer:

åh du är så sötsnygg fin !

#4 - - Anonym:

Du ser rätt pigg ut på bilderna i allafall.

Yatzy är kul! Men det är alltid kul när man vinner, mästare som jag är :)Det får nog allt bli en pälsmässa till sambon. Ska se om jag hittar nån på loppis.

Tips på andra inköpsställen?Ha det gott!

#5 - - Anna:

sv:ja de vore verkligen inte fel!!

#6 - - N. Nördén:

Vad mysigt det ser ut i snön!jo min blogg e en berg-o-dal-bane-blogg.

När jag känner mig tungen o spy ut nått vettit eller oftast ganska ovettigt då händer det att det kommer mycket på en gång! målar jag inte får jag avreagera mig på nåt annat sätt

sitter här själv med min dator liksom

#7 - - Cecilia:

Tack, roligt att du läser :) Åh, jag vill med åka skidor, har bara åkt en gång på 4 år... Har inte åkt så många ggr, men gick turismgymnasie, så då ingick det resor till bla Riksgränsen där vi fick lära oss att åka, och så gjorde vi 3 v praktik på ett skidhotell i norge, hur härligt som helst (och vackert) har skidor och allt hemma i Sverige som bara samlar damm ;). Har lovat mig själv att det ska bli av nästa vinter :) Nu ska jag bygga vidare på min lilla burkvärld på köksbordet. Ha det bra!

#8 - - Tomic:

Sweet pictures ;)

Ja otroligt mycket!!

#9 - - Sassy:

Jag har aldrig varit på skidsemster, eller ens åkt utför, men det verkar sannerligen roligt!Du har så fina ögon, din blick är så intensiv!

#10 - - Erika:

Finis!Vad kul att åka skidor, jag har inte åkt slalom på mer än tio år. Men jag minns att det var jättekul! Men frågan är hur det skulle gå idag, tror nog att det skulle gå lika bra som för dig =)#11 - - Linda:

Hihi vad bra att du gillar mina tips;)Mysiga bilder verkligen...!Jag är med på bloggs första sida idag;)Snart närmar det sog ditt vernissage, jag kommer!

#12 - - evelina:

fina bilder kolla in min blogg evelinasroom.blogg.se

#13 - - Natalie:

du e söt ^__^

#14 - - Sara:

Vad söt du är!

Ser verkligen frisk och lycklig ut! Man blir avis när man sitter på jobbet och snorar...

Ska du till Linda på deras påskfest?

Kram på dej

#15 - - Mackan:

Verkade mysigt men kallt :)

Nu e man själv hemma igen i kylan.....

Vi hörs sen ha en bra dag

Kram