7 Läs mer >>Bilder ur arkivet.

Nu ska jag laga världens godaste fisksoppa och fira att katterna har flyttat hem igen från sitt sommarkollo. Nu trivs jag i vårt hem. Alldeles för tomt utan dom små busarna.

Inspirationen är på plats och jag känner att jag vill måla tavlor hela natten, hela helgen, hela veckan.

from/the/archives

11 Läs mer >>Onsdag.
Jag och Kristian åkte ut till mina föräldrar på Tjörn i Rönnäng. Sex vänner dök upp några timmar senare. Förfest på altanen bland myggor. Några timmar spenderades på den lokala puben. Efterfest nr ett på min brors båt, efterfest nr två i hans lägenhet.

Torsdag. Planen var att åka till Marstrand med en blåsig storm satte stopp för det. Tog färgan till en närliggande ö istället. Dyrön. Placerade oss på en restaurang och åt god mat och drack öl. Promenerade på ön på jakt efter en minigolfbana. Spelade minigolf i alldeles för mycket regn och blåst. Jag var inte sämst. Kvällshäng med varmamackor och chips.

Fredag. Hemfärd. Ska packa bilen full med prylar och katter om en stund och bege oss hem igen. Tröttnat på regn och blåst. Ikväll blir det Traktor-race. Hur kul låter inte det?

2days/tjörn/bythesea

8 Läs mer >>


Outfitspics från Stockholm.


Just nu. På Tjörn, i Rönnäng.

Väntar på vänner. Öl. Puben.

Igår. Uddevalla. Bokenäs.

Imorgon. Marstrand.


westcoast/island/beer

18 Läs mer >>


Sitter i bilen på väg till västkusten och Linda. Ser fram emot en trevlig kväll med vin & mat. Imorgon åker vi vidare till Tjörn för att stanna där på obestämd tid.

Inspirerades av fina bloggerskan Karin när jag rotade fram kläder ur garderoben. Jeans & jeans.

...och mina nya vackra cremefärgade boots är med.


light/blue/jeans

26 Läs mer >>


Kärlekstavlor.

Skapade inatt.

Update! Sålda.

art:loveheart/heartlo...

19 Läs mer >>


Hemma från Stockholm.

Shopping på Oasis, Zara, DinSko och Hm.

Nu ska jag spendera ett par timmar med penslarna i min ateljé. Lägger förmodligen upp lite bilder på mina nya skapelser i natt eller under morgondagen.

...och imorgon packar jag väskan igen för att hälsa på fina Linda och sen vidare till mina föräldrar och vänner på Tjörn.


newstuff/shoelove

14 Läs mer >>


Stockholmdays.

1.Conversefest. 2.Chilicocktail på Thaibåten. 3.Skymningshus. 4.Röda jackan, jeansshorts och pojkvänsskjorta - Mosebacke. 5.I bilen. 6.Mintte på Hermans. 7.Armband! 8.Stockholm sunset. 9.Thaibåten. 10.Redmcjacket. 11.Grillat på Hermans.

...idag har jag köpt tre par nya skor. Shoelove!


fragments/of/citylife

13 Läs mer >>


Idag har vi spenderat hela dagen på Gröna Lund. Soligt! Åkte nästan allt. Åker aldrig Insane eller Tilt igen. Jag är en fegis - en fegis som låtsades vara modig. Slänggungan och Bläckfisken är min grej. Kul kul kul. Jag vann två delfiner - på samma gång - i en sådan där klo. Glädjeskutt.

Efteråt minglade vi med chili-drinkar och riktigt god thaimat på Thaibåten - ett av mina nya favoritställen. Så mysigt.

...nu hänger vi i soffan. Imorgon blir det lite shopping innan det är dags för mig att ta bussen hem igen.


sthlm/tivoli/grönalun...

13 Läs mer >>


me, me, me, me, me, me, me & me.

En vacker tjej gav mig den finaste komplimang igår. Hon tyckte jag var lik Fergie. En av jordens vackraste människor. Trots att jag inte instämmer så gjorde det min dag.

...förlåt Kristian, du ska få tillbaka din skjorta. Jag borde köpa mig en egen.


photobooth/me/me/me/x...

7 Läs mer >>


Tapas på Ramblas.
GT på Judit & Bertil.
Öl på f12.
Drinkar på café opera.
Skumpa i en vit limo.

...och efterfest.


stockholm/by/night

17 Läs mer >>


Igår körde vi förfest hos oss med efterföljande nattklubbande. Hittade min gamla skinnkjol. Dans, öl och natthamburgare....nu sitter jag och min röda skinnjacka på bussen till Stockholm vi stannar tills på måndag. Datorn är med.

weekendtrip/to/sthlm

29 Läs mer >>


I förrgår var jag och hämtade min nya röda snygging på posten, kommer från ellos. Med rabatter och annat lyckades jag få den till det mycket överkomliga priset av 349 kr inkl frakt. Köpte storlek 34, skinnjackor ska vara små.

Igår. Bastubad & öldrickning.
Idag. Förfest & nattklubb.
Imorgon. Stockholm & tapas.

me/&/me/&/myredmcjack...