18 Läs mer >>


Nu har jag shoppat igen. Svag för fynd och rabatter. Vackert silvrigt halsband 56 kr. Brun bh med rosett 7 kr. Klarblå jacka 99 kr. Hipster/string i siden 30 kr. Grå fodrad känga i mocka 37 kr. Så billigt att det nästan var gratis.

new/wardrobe/stuff

21 Läs mer >>


Kylig Onsdag morgon. Vintern närmar sig med stormsteg. Jag längtar redan till våren. Hoppar gärna över dom kyliga, isiga, kalla dagarna. Vinterjackan och lovikavantarna är framplockade. Sitter på tåget till Uddevalla, lyssnar på Primal Scream på Spotify. Känns som det blir en bra dag. Sista jobbdagen för denna vecka - torsdag och fredag är jag ledig för att jobba med utställningen. Ser fram emot det.

Update: Kolla in Sassy´s inlägg!


early/morning/cold...

15 Läs mer >>Utställningen närmar sig. På torsdag kl 16.00 öppnar vi dörrarna för allmänheten. Nervöst men otroligt kul som alltid! Jag har valt, ändrat mig, valt igen, ändrat mig igen, plockat fram, plockat undan - men nu har jag nog äntligen valt ut vilka tavor som ska ställas ut. Sen kan det bli ändring på plats - viktigare än själva valet av tavlor är själva lokalen och hur tavlorna ser ut tillsammans på väggarna. Det kan man inte räkna ut i förväg.

choose/&/change//c...

16 Läs mer >>


Gratisfynd från teaterns kostymförråd - tillhör nu mig.

found/to/be/mine

16 Läs mer >>

Grå stuprörsjeans hm. Lilarutig skjorta fynd 5 kr. Knokk-klocka och ett armband fått av mormor.

Godmorgon. Ska strax springa till tåget som tar mig till kontoret i Uddevalla. Usch vad mörkt det är ute. När försvann gryningsljuset?

thuesdaymorning/@/...

16 Läs mer >>


Äntligen slutat jobba. Blev en lite längre dag än vad jag planerat - men nu är jag på väg hem, på tåget. Känns skönt att fått jobbat undan lite. Dagen blev på inget sätt som jag hade tänkt. Vaknade, gjorde mig iordning och var på väg till tåget - får ett mess om att jag måste hoppa in i receptionen i Uddevalla. Löste det. Men det gjorde att jag inte hann med en massa andra akuta saker - annonser, säljblad, en artikel till tidningen, nyhetsbrev och en digital flyer stod på to-do-listan. Lyckades hinna klart med nästan allt nu ikväll istället, förutom säljbladet. Det får bli morgondagens problem.

...hann även med en snabb runda i kostymförrådet på teatern som håller på att rensas - hittade ett par saker som skulle trivas fint i min garderob. Ska kolla om dom kan flytta hem till mig imorgon. Fast egentligen letade jag efter en brudklänning till ett fotoprojekt. Fann dock ingen perfekt. Ska kolla en vända till imorgon.

Det var min dag.

my/monday/@/work

17 Läs mer >>


Jag är med och tävlar i Stockholm Citys tävling ”Ta fram konstnären i dig”. Fem finalister ska utses, vilka därefter går vidare i tävlingen om en gratis utställningsplats under FO-KO på hotell Scandic Anglais. Finalisterna visas i hotellets lobby med start torsdagen den 1/10 fram till söndagen den 4/10. Stockholmarna kan då komma in och se konsten ”live” innan de röstar på den konstnär de tycker ska ta hem priset.

Update! Finalisterna presenteras på torsdag, jag har ett av 240 verk - så det blir nog tuff konkurrens.


redlove/artcontest...

17 Läs mer >>

Min nya fina mössa som jag köpte på hm i fredags.

Födelsedagspresent till en vän. Innehåller två vackra armband i silver.

Tischa köpt på Kvibergs marknad i Göteborg.

Blev så glad när jag fann dessa söta Ryska dockor på ett loppisbord på Bellevue marknad. Fynd för 50 kr.

Fann även två söta katter av keramikern Rosa ljung för 40 respektive 50 kr.


Min söndag. Vaknade och åkte till Göteborg. Först till Kvibergs marknad och sen till Bellevue. Efter vår Göteborgstripp åkte vi till en vän och firade hennes födelsedag. Grattis Carolina!

Nu Top Model, sen tacos.

...och kanske någon timme i ateljén senare.


sunday/market/russ...

28 Läs mer >>


Gårdagens nattklubbs-outfit.

Väldigt kär i mina metallic-leggings. Fantastiska är ordet.

Lördagskvällen blir lugn för min del, planerar att sitta i soffan, kika på film - och kanske måla lite om inspirationen besöker mig. Bara 5 dagar kvar tills vernissage-dagen!

metallic/pants/red...

14 Läs mer >>


Har precis öppnat första fredagsölen. Sitter i soffan, väntar på att Darling ska duscha klart så vi kan gå över till grannarna och förfesta. Sen blir det Irländsk Pubafton på lokala nattklubben.

Imorgon får ni se bättre bilder, har ett par sjukt snygga metallic-leggings på mig.

Hej hopp. Trevlig fredag!

friday/beer/irishpub

9 Läs mer >>


Skulle titta på veckans avsnitt av True Blood - det slutade med att jag började skissa på två vampyrinnor - vilket i sin tur resulterade i att jag missade hela avsnittet. Men lika bra det, för jag är inte så förtjust i serien ändå. Men jag gillar vampyrer. Kanske hinner jag måla klart dom till nästa veckas utställning. Vanja och Ronja är deras namn.

painted/naked/vamp...

19 Läs mer >>


På väg till Borås. Vikarierar som receptionist idag så vår ordinarie receptionisttjej kan vara lite ledig.

Glad att det är fredag!

...pssst. Mina nya snakepants är vrålsnygga.snake/pants/elepha...