17 Läs mer >>
SHOPPAT. Skulle bara in och kika lite på hm, lyckades gå därifrån med en hel påse full med kläder och accessoarer.  Pins:en (böjer man det så) jag pimpat den gröna kepsen med samt döskallen (som jag ska sätta på en jacka) är inte köpta på hm, dom hittade jag på Lindex.


/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

abagfullofclothes.

5 Läs mer >>

/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

zebra.

6 Läs mer >>

Skissar på en beställning. Ibland är det smart att skissa upp ett mindre motiv på akvarellark innan man sätter igång med stora uppspända dukar. På så sätt kan beställaren se ett ungefärligt resultat innan det färdiga resultatet. Fast jag kan ju såklart aldrig lova hur resultatet blir, lika spännande varje gång.
/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

sketchdrawing.

6 Läs mer >>
STUDENT. Precis kommit hem från en rätt stressig dag på jobbet. Och jag har en ännu stressigare (men förhoppningsvis väldigt rolig) höst att se fram emot, idag startade nämligen min kurs i Konstvetenskap. En distanskurs (heltid fast väldigt flexibel) på Södertörns Högskola. Har precis läst igenom första delkursen och är superpeppad. Har saknat att plugga, var över fem år sedan nu som jag tog min fil.kand. i medie- och kommunikationsvetenskap.

Så i höst blir det jobb, plugg, jobb, plugg, jobb, plugg - förhoppningsvis lite praktiskt skapande också, i form av måleri.

...nu ska jag hugga tag i mitt nyinköpta konstlexikon och studera knepiga begrepp./ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

backtoschool.

12 Läs mer >>

Nattklubbs-outfit från förra hösten.


Har införskaffat en Stepper Twister och en epilator. Tipsar även om Lóreals brun-utan-sol. Luktar bättre än många andra och det blir en snygg färg av den, både i ansikte och på kroppen.

Körde 15 min på twistern tidigare idag - jäklar vilken mjölksyra jag fick i låren! Den har en liten display som funkar som en stegmaskin, plus att man kan se hur många kalorier man gjort av med. Bra alternativ då jag inte är det minsta sugen på att springa utomhus när det är kallt och höstigt.

Epilatorn har jag inte kunnat testa på benen än, håret måste tydligen vara 3-4 mm, så jag får vänta ett par veckor. Men så fort jag testat den lovar jag att berätta för er om den är värd pengarna.
/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

goodlookinglegs.

9 Läs mer >>
KRÄFTKALAS. I ett hus på klädesholmen.

Hav. Sol. Blåst. Vänner. Kräftor. Hattar. Snaps. Sång. Jeltzin. Vin. Öl. Cigaretter. Tårta. Och SKRATT. 
/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

westcoastcrayfishpart...

9 Läs mer >>
KRÄFTKALAS. Gör mig redo för kräftskiva. Åkte ut till västkusten igår. Solen skiner, hattar, kräftor och snaps är fixat. Om ett par timmar sitter vi i en sjöbod eller ja, snarare ett sommarhus ute på klädesholmen och skålar.

Fixat hår och make. Nu är det bara kläderna kvar. Tror jag kör på jeansshorts och en tischa./ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

readyforcrayfishparty...

7 Läs mer >>
FREDAG. Äntligen. Har längtat så efter denna helg. Om några timmar kommer Darling och två vänner och plockar upp mig - färden går mot Tjörn. Imorgon blir det kräftskiva i en sjöbod!/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

fridayFRIDAY.

14 Läs mer >>


Vill du ha listan - klicka!


/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

myspotifylist.

12 Läs mer >>


"When I wake up, In my makeup, its too early for that dress, wilted and faded somewhere in Hollywood. 
I'm glad I came here with your pound of flesh, no second billing, cause you're a star now.
Oh, Cinderella they aren't sluts like you. Beautiful garbage, beautiful dresses, can you stand up,
or will you just fall down?"
Celebrity Skin - Hole/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

thursdayinnewhairstyl...

18 Läs mer >>
NY FRISYR. Bästa frisören Martina har trollat med mitt hår. Blev suveränt. Blont och rufsigt.
Nu ska jag gå bort till bästa vännen Mill där bästa vännen Em är på besök från England. Och på lördag får jag träffa alla mina fyra bästa vänner SAMTIDIGT. Alla bor så hemskt utspritt så vi ses väldigt sällan hela gänget./ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

newhair.

12 Läs mer >>

Love my docs!/ Tina Axelsson. Konstnär. Mina verk finns på ArtByTina.blogg.se

dressedincolours.