11 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookMed middag, snaps, öl, cider, raketer, skumpa och en massa vänner är vi redo för att fira in det nya året. Gott Nytt År!


happynewyear.

3 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebook

Maj 2010. Darling överraskade mig med en hotellövernattning på fina Elite Plaza i Göteborg. Jag sålde en prinsessa till vackra Martina. Åkte på teaterfestival i Lund. Gjorde min tredje tatuering. Deltog i ett ölande cykel-tipspromenad-äventyr, på kvällen blev det mer öl kring en lägereld. Vi åkte till Köpenhamn med vännerna Linda och Patrik och besökte Tivoli, Nyhavn och Ströget. Många hotellnätter blev det denna månad.

Fler sammanfattningar av året som gått:
Januari
Februari
Mars
April


theyear2010#maj.

4 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookApril 2010. Startade grillsäsongen med vänner. Jobbade på en tidig solbränna. Gjorde en remake av en tavla som blev jäkligt mycket bättre - såld. Köpte mig ett par rosa fejk-docs. Sålde väldigt många tavlor, på bilden syns några av dom. April var en väldigt bra konst-månad.

Fler sammanfattningar av året som gått:
Januari
Februari
Mars


theyear2010#april.

3 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookMars 2010. Klippte av mig håret och gjorde ljusa slingor. Hängde nya tavlor på en salong i Stenungsund inför öppnandet av en ny tatueringsstudio (dom hänger fortfarande där). Premiärsolade på vår solbalkong (lägg märke till snön på marken!). Gjorde två versioner av självporträtt, den ena är såld (obs: work in progress-bild). Fyllde år och firande med stor fest (på bilden ser ni tre av mina allra bästa vänner).

Fler sammanfattningar av året som gått:
Januari
Februari


theyear2010#mars.

7 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookFebruari 2010. Jag och Darling flög till Fuerteventura och drack öl. Förälskade mig i stora färgglada halsband. Målade den första av flera änglar - de flesta är sålda men denna finns fortfarande i min ägo.

Fler sammanfattningar av året som gått:
Januari


theyear2010#februari.

5 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebook

Januari 2010. Jag hade långt röd/svart hår (som jag saknar när jag ser det!). Testade GI för första gången och gick ner från 46 till 42 kg på fyra veckor (nu ligger jag på 45 och är nöjd med det). Jag målade en tavla som fick mycket uppmärksamhet och som jag är väldigt nöjd med (den är såld nu). Jag blev illustrerad av fantastiskt duktiga Anna. Jag började köpa enormt mycket ringar (vilket jag fortfarande gör, samlingen ökade från inga till ett par hundra under året). Ja, det var ungefär vad som hände i januari.


theyear2010#januari.

9 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebook


6 Death Roses. 70 x 90 cm.

6deathroses.

12 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookTillbaka på kontoret efter en extremt kall promenad in till Uddevalla centrum, hårtopparna frös till is den sista biten och mina kinder saknar just nu känsel. Har fixat lite inför resan, pratat praktiska saker med banken, ansökt om inresevisum till USA och köpt en universaladapter.


brrrrrrr.

11 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookNågra av årets alla outfits.outfits2010.

14 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookJulklapps-tavlor. Rocky Horror och Bleeding Death Roses.


julklappstavlor.

11 Läs mer >>
tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebookJag fick så hemskt mycket fina julklappar i år. Tack alla!

Till resan: Resväska i perfekt storlek och som nästan inte väger någonting. Sov-kit till flyg-och-buss-resorna med ögonmask, kudde och filt. Två extra minneskort till mina kameror så jag kan ta extra många bilder.

Vacker sjal i tigermönster, armband och en kanin-ask från Cypern, smyckesask och en ring (design by Ellen), en söt Goebel-ängel (som jag samlar på), Wild Cherry-serien från Body Shop, presentkort på HM, grytor & uppläggningsfat, två par vantar, godis, en Betty Boop-topp, en pilatesboll och ett armband från Top Shop.


julklappar.

7 Läs mer >>

tina axelsson / min konst / artbytina@hotmail.com / konst på facebook


Dan före julafton + julafton + juldagen.xmasoutfits.