14 Läs mer >>


Skapar-söndag. Idag har det hänt en hel del i ateljén. Med inspiration av Phantom Of the Opera, Jimi Hendrix och Janis Joplin har fem tavlor börjat komma till liv. En av dom var nästan klar innan, tre av dom var sådana jag inte var nöjd med så dom har jag nu målat över och börjat om på. Och en började jag på från en helt vit duk. Alltid när jag målar håller jag på med flera tavlor samtidigt - lika bra att passa på när skaparglöden finns där - dessutom slipper man vänta mellan torkningarna.

Ni får se bättre bilder på tavlorna senare i veckan när jag anser att dom är klara och har torkat.art:inspiration/sunda...

27 Läs mer >>


Jäklar vad vi dansade igår!

Vem behöver ett gym när man kan göra något som är så kul som att dansa istället. Har tokigt mycket träningsvärk - fast misstänker att det kan bero på att jag körde några övningar med mina hantlar igår och mag-hjulet. Världens bästa träningsredskap - oavsett hur många jag gör känner jag alltid av det i magmusklerna efteråt. Tog ju även vårens första löprunda utomhus igår - det + dansen känns i benen idag.

Pssst. Fick veta igår att löpning är en suverän träning för att få en platt mage (nu har jag läst lite om det - och det verkar stämma!) - det gjorde mig glad - för det är precis vad jag vill ha. Löpning är den enda träning jag faktiskt tycker är ganska kul. Om muskler syns eller inte skiter jag i - men en platt mage skulle vart snyggt till sommaren=)letherdress/dance!/da...

9 Läs mer >>

,

Lördag. Äventyrs-lördag. Vaknade supertidigt (trots lördag och trots att jag inte var hemma från jobbet förrän vid nio igår). Bestämde mig för att rota fram löparskorna och ge mig ut på en runda. Trots regn och halka. Blev en rätt kort runda. Men ändå. Bättre än inget.

Sen åkte jag och vännen M till Trollhättan för att shoppa upp våra pengar - på vägen dit träffade vi en stor vattenpöl (läs mindre sjö). Bilen framför oss körde rakt igenom den, så det gjorde vi också. Det skulle vi inte gjort. Kände hur golvet rörde sig under mig och vatten kom in i bilen - sen stannade den och ville inte starta mer. Attans. Det fick bli bogsering hem igen. Inget shoppande för oss idag - tröstar oss med en utekväll på lokala nattklubben istället.

...nu måste jag städa, hitta kläder (funderar på skinnklänningen), fixa håret, äta och köpa snacks innan vännerna kommer.

adventure/saturday

14 Läs mer >>


Angel Princess. 46 x 38 cm. Prinsessan bland änglarna. Testade mina nya graffiti-färger igår. Här fick pink-panther och ice-blue komma till användning. Just denna är ganska inspirerad av Gynnings sätt att skapa - hon verkar älska färgerna rosa, blått och gult. Och jag håller med - det är verkligen härliga färger att kombinera.

art:she/is/the/prince...

6 Läs mer >>


Fredag. Mina ögon sover fortfarande - men jag är väldigt förtjust i mitt hår idag. Ska kanske inte färga det foxy brown trots allt. Kanske ljusa slingor istället? Eller bara låta det vara som det är ett tag till...

På väg mot Borås - igen. Ikväll är det premiär för vår nya dansföreställning med nycirkus "Flickan som försvann" - och ja, jag kan avslöja att Flickan faktiskt försvinner på slutet. Magi. Jag ska ta emot alla inbjudna och hjälpa till att förbereda premiärfesten efteråt. Blir nog en händelserik och rolig dag.

...målade klart två tavlor igår kväll - ni får se resultatet senare idag.


sleeping/eyes-good/ha...

11 Läs mer >>


Shoppade lite på bokrean på lunchen - en inspirationsbok om grafisk illustration och konst. Art Deco. Samt en bok om legenden Jimi Hendrix - kom på att jag vet rätt lite om hans bakgrund och liv. Dessutom älskar jag musik-biografier.

När jag kom hem hämtade jag ut två paket på posten, ett med en massa graffiti-färger och ett från schock med nitar, patches, ett nitarmband och en Flogging Molly-tischa.

Nu ska jag måla, bläddra i böckerna, sätta fast nitar och stryka fast märken på min jeansväst - fast inte samtidigt.my/interests:art/&/ro...

4 Läs mer >>


Ikväll ska jag måla!

Kanske vaknar någon av dessa tavlor till liv.


Vill ni se mer av min konst - kika in på: artbytina.blogg.seart:work/in/progress

7 Läs mer >>


Torsdag. Har placerat mig på tåget till Borås. Först ska jag ha ett möte om hur man kan marknadsföra vår dansensemble och våra dansföreställningar i Borås. Sen ska jag se ett genrep på den föreställning vi har premiär på imorgon kväll.

Efter jobbet ska jag hämta ut mina nya färger jag har beställt - sen ska det skapas konst!

Pssst. Om ni tycker jag ser trött ut på bilderna så är det för att jag är förfärligt trött idag.

jeans/leather/indian/...

24 Läs mer >>


När jag kom hem från jobbet väntade två paket på mig. Innehållande: Två otroligt vackra och färgsprakande halsband, snyggt sliten jeansväst, kort ljus jeansjacka, linne med peace-tryck, bh av Sonia Rykeil (passade perfekt!) och en gigantisk cognacsfärgad patchwork-väska.

Jag är så nöjd med precis allting!


Pssst. Glöm inte att rösta på mig här - snälla, snälla, snälla!


today/its/like/x-mas

26 Läs mer >>


Åh vad jag vore glad om ni hjälpte mig klicka fram mig till en vinnare!


Gillar ni min outfit klickar ni här för att rösta!
(klicka på snäckan i högra hörnet)

Gillar ni mitt foto/tavla klickar ni här för att rösta!
(klicka på snäckan i högra hörnet)


Var med och tävla - röstar ni på mig så röstar jag på er=)


...självklart blir det dubbel glädje om ni röstar på båda bidragen!


vote!/vote!/vote!

5 Läs mer >>


Onsdag. En randig onsdag. Sitter på kontoret, dricker grönt te och planerar dagen. Så här ser min dag ut:

1. Skicka pressmeddelande. Premiär om 2 dagar.
2. Boka + layouta annons i Borås Tidning.
3. Lägga ut höstens föresällningar på webben: regionteatervast.se
4. Uppdatera vårens turnéplaner.
5. Skissa på ett pressmeddelande/inbjudan till reportage.


...fortsätt gärna diskutera om vad "konst" är för något, när blir konst - "konst". vart går gränsen. vem bestämmer? Väldigt intressant att höra vad ni tycker!


...och välkomna att betrakta det jag kallar konst på: ARTBYTINA.BLOGG.SE


black/&/white/stripes

15 Läs mer >>


Butterfly Love. 15 x 15 x 3 cm. Det är en finns gräns - mellan att måla som en 5-åring och någon som målat i flera år. Jag vet inte riktigt vart gränsen går, men med denna tavla känns det inte riktigt som jag nåt fram. Skulle lika gärna kunna vara målad av ett barn. Men av någon anledning gillar jag den. Den tilltalar mig. Funderade på att måla över den - men det kunde jag inte. Fjärilen får leva vidare tills jag bestämt mig om jag gillar den eller inte.

Vad tycker ni, vart går den där gränsen, när är konst "konst"?

art:lovely/butterfly/...