GI-failure.

/ Permalink / 11
ÅT SKOGEN. Mina senaste veckors försök till att hålla en bra GI-kost (äta mindre kolhydrater) har gått fullständigt åt skogen. De första två veckorna gick hyfsat bra, men under Köpenhamnsresan så gav jag upp helt. Under resan har jag ätit hamburgare, baguetter, pommes och annat med skyhöga kolhydratsvärden. Och öl, massor med öl.

Visserligen så har jag varken gått upp eller ner så det är väl sak samma. Vill ju egentligen bara få en snygg mage som inte ser uppsvälld ut. Får väl satsa på att använda min sit-up bänk lite flitigare. Har ju trots allt sprungit en mil i veckan under dessa veckor - och det är jag rejält imponerad av.

Tänkte att jag kör riktigt seriöst denna vecka - med både träning och kost. Sen åker jag ju på festival nästa tisdag, och då blir det oundvikligt att inte äta skräpmat och dricka öl i en vecka.Till lunch gjorde jag en sallad på tonfisk, tomater och majs (vet att majs har högt GI men en deciliter är ju inte så mycket). Kvällens middag kommer att bestå av en grönsallad, hemmagjord vitlökssås på turkisk yoghurt och grillad kyckling.

Till top