13 Läs mer >>

TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINGlittrande Gott Nytt År!

...håller på att fixa hår, make & naglar. Snart är jag nyårsfin. Ikväll kör jag en svart outfit, spetsbody och ballerinakjol.


HAPPYNEWYEAR

19 Läs mer >>

TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINGårdagens shopping. Några av smyckerna ska jag nog använda ikväll. Kjolen blev jag typ kär i och var tvungen att köpa trots att den är en pytteliten 34:a - men vet ni vad - den passade!


NEWCOOLSTUFF

19 Läs mer >>

TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINAvslutar konst-året med en rosa flamingo. Akryl på canvas. 20 x 50 cm.


Update: Såld!


PINKFLAMINGO

14 Läs mer >>

TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN
Åkte en sväng till Lidköping med en vän, shopping & sushi. Nu är jag hemma igen. Förbereder inför morgondagens nyårsfest hemma hos vänner - vi ska fixa förrätten - så det håller jag på att förbereda lite nu. Bakar knäckebröd.

Med mig hem från shoppingen fick jag en söt bh-topp, ett halsband, två ringar, en kjol och halsduken på bilden.


LIDKÖPING

23 Läs mer >>

TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN

 

2011 kommer jag främst minnas som ett år fullt av resor – året jag besökte 14 länder!  Startade året med att ta båten över till Fredrikshavn i Danmark för en weekend på badhotellet The Reef (Darlings födelsedagspresent från mig). Januari & februari bestod mest av en massa fester, jobb, målande samt förberedelser (vaccin, packning, nervositet) inför min resa genom Centralamerika. Den 23 februari började jag resan till Madrid sen vidare till Miami och Mexico. Under de följande 5 veckorna besökte jag Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica och Panama. En helt fantastisk resa! Jag kom tillbaka i slutet av mars, firade födelsedag någonstans över atlanten och bjöd in till kalas när jag kom hem.

April & maj bjöd på tre 25-års kalas, en röjarhelg i Göteborg + jag & Darling firade 8 år tillsammans på valborg. I juni & juli hängde jag en sväng på Tjörn med bästa vännerna, åkte ner till Sweden Rock och vrålade högt till Joan Jett, Rob Zombie och BLS. Midsommar firade vi i ett stort hus vid kusten tillsammans med vänner och ett grillat vildsvin. SEMESTER. Vernissage för min första separatutställning i en riktig konsthall. Female Creatures. Balkongfest. Jordgubbsfest. Liseberg. Roadtrips. 25-årsfest. Grillkvällar. Nattklubbande. Traktor-Race. Cruising. Miniresa till Tallinn med en öldrickande vän. Grekiska Korfu med Darling + 6 vänner.

I augusti blev det en hel del sol & bad på diverse olika platser, kräftskivor, fester & dansgolvs-röj & häng med vänner. Semestern tog slut och det var dags för första sittningen på min påfågel-sleeve.  September - besökte Universeum i Göteborg. Färgade håret illrött. Lärde mig baka knäckebröd. Åkte på charter till Sunny Beach i Bulgarien.

I oktober var det dags för årets andra utställning. Go Red. Träffade Freddy Kreuger. Minglade på nattklubb. Gjorde min konst bärbar. Såg Sator. Oktoberfest. Lärde mig sminka blod. Testade partylivet i Malmö. Gick på halloweenfest utklädd till Indian. I november målade jag en massa tavel-beställningar. Upptäckte illustrationstekniken. Bokade en resa till Paris & blev bjuden på glöggfest.

Året avslutades med att tatuerings-sleeven blev klar! (nästan).  Vi såg Motörhead i Göteborg. Bästa vänner helg i Göteborg med en liten nyfödning. VIP-event. 24 lucköppningar i Body Shops fantastiska present-kalender! 24 illustrationer i min egna illis.kalender – och en himla massa julmat & fina paket. Året avslutas – precis som det började – med en stor nyårsfest med vänner, skumpa & fina klänningar.

Nedan följer ett urval av bilder från året som gått.På dansgolvet. Korfu, Agios Georgios South.


Jordgubbensdag-festligheter med bästa vännen Sabb.


Solnedgång från balkongen. Sunny Beach Bulgarien.


Halloweenfest. Utklädd till Indian.


Glad över första sommarsolen. Rönnäng, Tjörn.


Jag & Darling på fest.


Midsommar vid havet.


Utgång i Göteborg med skojiga C.


Djungeläventyr i Costa Rica.


Sommarfest med fina Linda.


Kryssning till Tallinn med bästaste Misja.


Sweden Rock med grymma Martina.


Jag & Darling. Fest hemma hos oss.


Nattklubb med fina Angelica.


Bygdegårdsfest med bästa Carolina.


Tractor-race-fest med söta Sandra.


Största hatten i Bulgarien.


Öl-häng på Korfu.


The End of 2011.


THEYEARof2011

33 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINNågra av årets outfits. Någon ni tycker är sådär lite extra snygg?


OUTFITSof2011

8 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINEn av mina fina vänner frågade om jag kunde tänka mig att skänka något till förmån Rädda Barnen - och det ville jag ju såklart. Det blev denna lilla fågeln som nu har fått en ny ägare. Man mår bra av att hjälpa till. Även små saker gör skillnad.
Gör ni något bra för världen?RÄDDABARNEN

21 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN
Tror bestämt att detta är dom skönaste byxorna EVER. Guldgröna sammetsleggings. Jag är väldigt förtjust.

Pssst. Ni missar väl inte mitt illis-erbjudande. Året ut erbjuder mina läsare en valfri bild förvandlad till en illustration för en hundralapp. Maila önskad bild till: artbytina@hotmail.com

VERSACE?

12 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINNytt i garderoben.


GINASHOPPING

9 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN


Dagens. Idag har jag jobbat i Borås. Äckligt väder. Grått & blött. Lyckades roa mig med lite shopping. Fick ett presentkort på Gina av Darlings mormor som jag nu har utnyttjat. Presentkortet förvandlades snabbt till ett par sammets-leggings, en leopard-klänning, två tischor och en krokodil-ring.


BURGUNDY&GOLD

41 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINGick igenom mina bildmappar från året som gått...kan ju lätt säga att jag har bytt frisyr mer än en gång i månaden. Lite galet. Vet inte riktigt vad jag trivts i bäst. Jag gillade det blonda med röda toppar skarpt. Men jag tycker att jag passar bättre i en mörkare nyans när sommarfräknarna försvunnit. Vad tycker ni?


HAIRSTYLESof2011

10 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN


I dom fyra sista luckorna i kalendern fick jag en Dreamy Pillow Mist - en olja som man sprayar i säng och på kropp för att sova bättre (jag sover alltid hur bra som helst så den behövs egentligen inte - men den luktar gott!) och tre olika produkter från serien Spa Wisdom, en Body Balm, en Body Puree och en mirakelolja som funkar lika bra på huden som håret. Gillar oljor, speciellt på sommaren eller under utlandsresor när man solar & badar mycket.


DREAMYPILLOWMIST