rosa_bussarna/day#27

Tortuguero i Costa RicaDag 27. Måndag 21 mars.
Gick ner till havet i gryningen, tittade på dom stora vackra vågorna & badade fötterna. Hittade en katt-kompis utanför rummet. Åt frukost på hotellet, efteråt gick vi längst med huvudstråket, kikade i små affärer och drack Corona. När vi kom tillbaka till hotellet hade solen tittat fram, bytte om till bikini – efterföljt av flera timmars solande! Dum nog och skippade solskydd eftersom solen inte kändes så stark, ganska mycket moln – det ångrade jag lite senare, men färg fick jag. Lunchen byttes ut mot öl, gillar öl-luncher. På kvällen hittade vi till ett lokalt ställe utan en endaste turist, maten var förvånande nog väldigt god – och en liten katt blev vår bästa vän. Tog en Daiquri Pinapple på Budda Bar, senare hade vi tänkt att gå vidare till ett uteställe, mini-disco kallade dom det, men det var stendött så vi valde hotellet istället.

Tortuguero är verkligen fullt av djur, inne i ”samhället” finns det mängder av hundar & valpar samt vackra katter (grå/vita är den populäraste färgen). Har även sett två ormar som försökte äta upp varandra och några landkrabbor. I nationalparken (som inte lockade mig det minsta att besöka, föredrog en sol-dag istället) fanns det sengångare, apor, ormar, spindlar, fåglar, krokodiler, sköldpaddor m.m. – alla sådana djur som jag redan sett vid olika tillfällen under resan=)

Idag åker vi vidare till Limon, fortfarande i Costa Rica – men om två dagar åker vi till det stället jag längtat efter mest under resan, ön Bocas del Toro utanför Panama!

 

#1 - - Grimgoth:

sv:

håller tummarna för att du/ni hittar någon då så jag kan få svar på mina frågor.

Bolaget som släppte oss heter "Blazing Obscurity" och hittas här - http://www.myspace.com/blazingobscurityTack och vad snäll du är.

#2 - - Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog:

Hahaha, störtcoola ormar!! :)

#3 - - fifi:

Jag är inte förvånad att du hittar kattkompisar på andra sidan jordklotet :)ja, nu är de äntligen hemma igen!

#4 - - Erika:

Jättefina katter men läskiga ormar där som försöker att äta varandra =)

#5 - - Sheila:

HELT OTROLIGA BILDER TINA! :D

Har kollat igenom senaste inläggen som jag inte sett och läst, wow säger jag bara, vilka bilder! Och det låter härligt.. blir tårögd jag vill till värmen och bl.a Mexico ;PMånga kramar från "fortfarande" kalla Sverige!Ha det så fint! Kramar

#6 - - Lovisa:

tokfina bilder!! :) hoppas du har det bra!

#7 - - SAM:

Roligt att du hittade kattkompisar - men det var nog dom som hittade dig!..eller? Tänk på att du är nära ekvatorn nu, använd solskyddskräm? vilken bra fotograf du är Tina! kram

#8 - - Maria:

Den ormbilden var juh helt grym!