6 Läs mer >>


Dagens dagens. Packar väskan inför en vecka på Tjörn & planerar packningen till Sweden Rock upptäckte nämligen att jag kommer hem från Tjörn kvällen innan det är dags att dra ner till Blekinge. Upptäckte även att jag glömt sladden till datorn på jobbet i Uddevalla. Känns lite kaos eftersom jag inte är där förrän nästa tisdag. Imorgon jobbar jag i Borås.


PEACE.

9 Läs mer >>


Min nyaste tavla, akryl & blandteknik på canvas. 36 x 48 cm. SHUT UP! Har inte riktigt bestämt mig ännu för om den ska bli en del av min kommande utställning. Kanske.

Är ni nyfikna på mina tavlor så kika gärna in i min konstvärld - dom flesta tavlor är till salu om inget annat står. Maila eller kommentera om ni undrar över något. Gillar att få kommentarer såväl positiva som konstruktiva - så när ni vandrar omkring bland mina verk - tveka inte att lämna små avtryck=)


SHUTUP!

6 Läs mer >>


Jordgubbs-lunch i Göteborgs-solen.


STRAWBERRIES.

7 Läs mer >>

Klänning Nelly, armband Lindex & Cypern, ring HM, scarf Gekås.

Nu åker jag till Göteborg för ett möte.


...pssst. känner ni till Mr. Big - om inte - logga in på Spotify och lyssna!


HEADSCARF.

3 Läs mer >>


Måndagsfrukost. Havregrynsgröt (fullkorn) med linfrön & superfrukter.


PORRIDGE.

11 Läs mer >>


Söndag. Varit och firat Darlings mamma (min får vänta tills på onsdag - stor kram på mig mams!). Betalat alldeles för många räkningar, blev över 15 000 den här månaden. Det suger. Och från och med idag (eller imorgon) sätter jag mig själv på en akut-diet för att komma iform till Sweden Rock - kommer bli så jäkla mycket skräpmat & alkohol den veckan så det är bäst att man väger några kilo mindre när man åker ner haha. Har luskat fram några tips som sägs hjälpa.

Äta alldeles för mycket stark chili
Dricka flera koppar med örtteer varje dag
Äta lååååååååååångsamt
Äta bra fett (nötter, oliver & avokado)
Massera magen motsols
Räta på ryggen
Dricka minst två liter citronvatten per dag
Situps + konditionsträning


Lyckas jag dessutom skippa socker, bröd, pasta, ris, couscous, majs, vindruvor och allt annat som har tokhögt GI så ska det här nog gå bra.

...har ni några bra tips att dela med er av?


MOTHERSDAY.

6 Läs mer >>


Lite av det jag handlade på Gekås i Ullared. Det dyraste plagget kostade 149 kr - kan ni gissa vilket? Mest förtjust är jag i den fina bikiniöverdelen, sitter perfekt. Och halsbandet med hajtand.


GEKÅS.

2 Läs mer >>


Om man är uttråkad när man åker bil kan man alltid roa sig med ett cyklop.


CYKLOP.

6 Läs mer >>


Godmorgon (alldeles för tidigt)! Nu sticker vi till Ullared och införskaffar bra-att-ha-prylar inför Sweden Rock.


ULLARED.

3 Läs mer >>


Ätit sushi med fina Misja. Nu är jag hemma. Super Mario spelas i vardagsrummet. Funderar på att låsa in mig i ateljén och vara kreativ i x antal timmar. Imorgon blir det upp och hoppa innan fem - ska till Ullared och shoppa loss.


PURPLESUSHI.

14 Läs mer >>


Hittade en röd toning hemma - en kvart senare hade mina blonda hårtoppar ändrat färg till chockröd.


REDENDS.

8 Läs mer >>


Satte ihop ett collage över alla tavlor som flyttade till nya hem under 2010. Vill ni se alla tavlor som jag inte längre äger så kan ni kika in här.

Just nu är det ganska lugnt i ateljén, håller på med en större beställning, ett "flyttfågel"-projekt inför sommarens utställning och klurar på ytterligare tre beställningar som jag inte hunnit sätta igång med än. Längtar efter semester så jag kan måla dygnet runt. Mitt jobb är i vägen.


SOLDART.