38 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN//Transparent topp - H&M. Leo-leggings Lindex barn. Halsband & armband - H&M. Ringar - H&M & Cubus. Hair-donut - Glitter.//

På väg till Göteborg i dagarna två. Jobb. Teater. Restaurang & öl. Hotell. Jobb. Teater. Jobb.


Ni har väl inte missat min illis-kalender. Imorgon drar jag den första vinnaren! Alla som anmäler sig är med i alla 24 dragningarna - STOR vinstchans med andra ord.

LEO&FEATHERS

21 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN

Min tolkning av vackra Becka.


Vill du också bli tolkad som en illustration? - var med och tävla om en lucka i min illis-kalender. Vinst varje dag fram till julafton!

BECKA

13 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINLunch med havtornste och Halloumi. Väntar på att klockan kan bli 14 så jag kan klicka på "skicka pressmeddelande" och sprida ut en glad nyhet för teaterns räkning. Vi har nämligen vunnit ett pris...

Ikväll ska jag nog baka pepparkakor - med mina fina kattformar.


B/WPORTRAIT

10 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINTvå grymma rockbruttor. Hanna Wild & Mandy. Check them out!Vill du också bli tolkad som en illustration? - var med och tävla om en lucka i min illis-kalender. Vinst varje dag fram till julafton!

HANNAWILD+MANDY

96 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINVälkommen till Tinas illis-kalender!

Tävla med chans att vinna en illis varje dag på dig själv eller någon du tycker om. Tävlingen pågår fram till och med julafton - med start den 1 december.

Tävlingsreglerna är enkla:

1. Följ min blogg på bloglovin!
2. Kommentera i tävlingsinlägget + länka till den bild du vill ha illustrerad.
3. Tipsa om tävlingen i din blogg och/eller facebook = dubbel vinstchans.

Ingen blogg?
1. Maila artbytina@hotmail.com + bifoga den bild du önskar få illustrerad.
2. Skriv en kommentar om att du mailat.
3. Tipsa dina vänner via facebook för att få dubbel vinstchans.

Klart - du är nu med och tävlar!

Alla som lämnar en kommentar och som uppfyller tävlingskraven får ett nummer (eller två) - jag drar ett nummer varje dag. Vinnarna kontaktas och presenteras här i bloggen med illis-vinsten + ev. bloggadress. Som ett dagligt bloggtips=)

Lycka till!


TINAS-ILLIS-KALENDER

26 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINMåndag på kontoret i Uddevalla. Stormen har blåst iväg och nu skiner solen. Funderar på en promenad efter lunchen. Nu blir de hemmagjord broccolisoppa.

Ropar hej till alla mina nya läsare. Så kul att ni hittat hit, hoppas ni stannar! Såg även att min BLOGLOVIN klättrat uppåt. Coolt.

Mina illustrationer har blivit väldigt populära och uppskattade. Himla kul. Tänkte att jag skulle ha en tävling där priset är just en illustration av sig själv - eller valfritt motiv. Skulle ni tycka att det var en kul grej? Har en liten idé om en adventskalender...en vinnare varje dag fram till julafton.


MONDAY

17 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVIN


Upptäckte nyligen en ny inspirerande blogg Glitterbox - The life of an alien som drivs av vackra Johanna.


GLITTERBOX

14 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINAdventspyntet är på plats och första ljuset tänt.


1ADVENT

26 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINI veckan hade jag en idé om att måla en hare...men haren förvandlades till en ren...eller nåt. Renharen är rätt stor 70 cm hög. och jag gillar den skarpt - så nu har jag målat ytterligare två liknande i mindre storlekar. Men dom får ni se en annan gång. Är ni nyfikna på mitt sätt att skapa konst kan ni ju alltid kika in i mitt galleri - dessutom blir jag fruktansvärt glad om ni kommenterar på tavlorna ni gillar eller inte gillar. Det är så jäkla kul att läsa era tankar!

Update: Har fått reda på vad det är nu. Tack vare Sinners&Saviours. Tydligen är det en jackalope jag skapat. En indiansk-mytologisk varelse som sägs föreställa en korsning av en hare och en antilop och som lockas fram med whiskey.

WHOSTHATANIMAL?

4 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINIgår hade mamma vernissage i sin ateljé Blå Katten. Massor av färgglada katter! I påsk bestämde vi att vi ska ha en samlingsutställning i samband med den årliga konstrundan. Temat är fjärilar! Idén fick hon av mina fjärilstavlor.


ATELJEBLÅKATTEN

7 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINHemma från havsutflykten. Äter blåbärsglass och tittar på film i sängen.
Priscilla - öknens drottning.


ICECREAM

12 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOP / BLOGLOVINSpetsbody & skinnbustier. Dagens shopping. Ni kan ALDRIG gissa vad dom kostade! Så därför tänker jag berätta det för er och ni kommer tappa hakan. 60 + 30 = 90 kr för båda!


BODY&BUSTIER