TINACLOTHESDESIGN

TINA AXELSSON / GALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / WEBSHOPFör ett par dagar sedan fick jag leverans på mina egendesignade linnen & tischor. Fy tusan vad stolt jag är - dom är grymt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Materialet är suveränt och trycket (typ gummi) känns jäkligt proffsigt. Detta tryck finns i flertalet olika färger och modeller. Herr-tischorna är också riktigt snygga och i bra kvalité!

Art By Tina i samarbete med The Bull of Scandinavia. (Sidan är på engelska och priserna står i euro (=summan x10) - men det är inget krångligt att beställa. Sidan drivs från Sverige!

Dessutom får alla mina läsare gratis frakt fram till 31/12 med koden: FREESHIPEU - om man handlar för minst 50 euro. Himla bra!


#1 - - britta:

Åh så läckert! Du har all rätt att vara stolt!

#2 - - Avarquare:

Cool!! :)

SV: hahah ja, skulle också vilja lära mig ^^ jag vill väl att det ska vara på riktigt för jag är så morbid XD hahahah

#3 - - lisaevelinas konst & inredning:

Vad kul!

#4 - - Linda-Mamma till Alfred:

Kul med samarbetet där,grattis!Snygg den där var på dig!Prag har jag varit i o är helt fantasiskt. Ja London med för den delen. Åh jag bara älskar Barcelona!!Måste nog dit på en weekend snart;)

#5 - - Vanadesse.:

Nomnomnom :D

#6 - - Pia - Smilinggirls!:

sv: Haha ja, inget fake här inte ;)

#7 - - EMMA:

Haha. Fy fan! Jag skulle aldrig ha lagt upp den. :D Får skylla på fotografen. :P

#8 - - Grimgoth:

Fan vad kul med ett sammarbete!SV:

Jag lyckas inte hålla koll på allt och alla men jag gör så gott som det går och vissa saker GÅR ju bara INTE att MISSA: ;)

#9 - - sanna:

sv: haha ja att man blir!

#10 - - Paula:

jajemän! de ska spela på trägårn i göteborg den 9:e november!ska beställa en av dina tischor när jag får pengar. woop woop.

#11 - - Micke:

Skitsnyggt! :-)

Jag lägger ut fler rabattlänkar till dina läsare efter hand som jag får dem.

#12 - - Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag:

Cool tischa!

#13 - - Garderobsgrubbel&Byråbekymmer:

najs babe!!#14 - - Jennilie:

Sv: Tack tack! :D Ja hans jacka är snygg, får väl skryta med att säga att den var min när jag var i hans ålder, dock så gillade jag den inte så jag använde den aldrig, hmm. Men då är det ju bra att den kommer till användning av honom nu då den är för liten för mig :)

#15 - - Angel(Konstnär):

tackar :)

#16 - - Liie:

va roligt att du fått dina tryck på tröjor! :)ja verkligen bra presentkort! om det är något man verkligen vill ha, och hittills så har det varit några väldigt bra erbjudanden faktiskt tycker jag.haha, jag avskydde dressarna i början när man började se dom i bloggarna, men jag tror jag har vant mig vid att se dom och börjat gilla dom! dock inget jag skulle gå utanför dörren med, inte ens till postlådan :p

#17 - - Petra:

Häftigt med sitt eget tryck på tröjor sådär,) Bravo tjej!! Kram

#18 - - Blopparna-Emmy:

Det där blev sjukt snyggt! :)sv: Jaså det har jag inte tänkt på, använde vanligt yes diskmedel som dem sa åt mig på Body Shop, men det är väl miljö-vänligt? Förstör icke miljö-vänliga produkter borstarna?#19 - - Malin:

Det blev skitsnyggt:) just det där trycket är min favorit.

#20 - - Amanda:

snygg!! :D

#21 - - emma:

sv: taaack!

och as snyggt tryck! :)