6 Läs mer >>
Nya inköp! Döskallar från en marknad i Bassano, den lila köpte jag mest som souvenir, men dom små ska det tillverkas ett armband och ett halsband av. Dom råsnygga bootsen är från H&M som de flesta modebloggerskor redan tipsat om. Halsbandet i ben och döskalle-töjningen (6mm) kommer från Crazy Factory - en suverän sida med mycket prisvänliga piercingsmycken.
 

"fav things"

4 Läs mer >>
En alldeles för tidig morgon, på väg till flygplatsen. Min bästa travel-outfit, mjukt & oversize - dock lite för varmt när vi landade i ett 34-gradigt Venedig.
 

"too early, too tired...

11 Läs mer >>
Ganska svårt projekt att ta yoga-bilder med självutlösaren. Klicka - sen har jag typ 5 sekunder på mig att hitta rätt position. Måste skaffa ett smidigare sätt att dokumentera mina övningar. Den här gången blev det några grundpositioner. 1. Fish Pose, Matsyasana. 2. Practising King Pigeon & Mermaid pose 3. Shoulder Stand, Halasana 4. Extended Hand & Big Toe, Utthita Hastapadangusthasana.
 
Har bokat in mig på en yogakurs under hösten, med start på söndag. Ska bli skönt att träna på andningen tillsammans med en lärare. Förbereder inför min vistelse på ett ashtanga yoga center i Goa.
 

BASIC YOGA

8 Läs mer >>
Idag kom ett paket med detta hem till mig. Fick ett fint erbjudande från H&M som jag inte kunde motstå. Prislappen landade på strax över 400 pix. Topp!
 
 
 

THUMBS UP H&M

5 Läs mer >>
Ni som följer mig på instagram (art_by_tina) har ju redan sett dessa bilder - men ni andra - så här vackert var det i norra Italien! Drygt en timme från Venedig. I bergsbyn Bassano Del Grappa, vid foten av Mount Grappa. Fotade även massor med vanliga kameran så fler bilder tillsammans med en reseberättelse kan ni som är nyfikna se fram emot.
 

INSTAGRAM#BASSANO

21 Läs mer >>
Nu sticker jag på äventyr till Italien. På uppdrag från mitt jobb ska jag till en liten stad i norr, i närheten av Venedig - Bassano Del Grappa och checka in en 3-dagars internationell dansfestival. Ska bli spännande. När jag inte ser fantastisk danskonst ska jag gå över den berömda träbron Ponte Vecchio, doppa tån i Brentafloden, provsmaka Grappa och beundra alpernas bergstoppar.
 
Bilder från google
 

ITALY

13 Läs mer >>
Detta är några av plaggen som ska ner i resväskan ikväll. Imorgon åker jag nämligen till Italien! Shortsen kommer från Gina Tricot och linnet från H&M.
 

DRESSED FOR SUMMER

15 Läs mer >>
För ett tag sedan vann jag ett iphoneskal hos Emzaan i samarbete med caseapp.se. Det roliga med vinsten var att man fick välja sitt alldeles egna tryck på skalet. Jag valde en av mina tavlor, en som jag är lite extra förtjust i. Så här fint blev det. Imorse visade jag upp resultatet på instagram och fick så himla fin respons av mina followers. Idén föddes. Designa mobilskal är ju en himla bra idé! Så nu håller jag på att kolla runt efter någon bra samarbetspartner/leverantör. Plan b är att köpa in ett gäng skal och måla för hand. Det kan bli jäkligt coolt och unikt.
 
Marknadsundersökning: 1: Skulle du vara intresserad av min konst på din mobil?
2: Vad skulle du vara beredd att betala?
 
 

ARTBYTINA IPHONECASE

8 Läs mer >>
Ovanligt för att vara mig, inom de närmsta dagarna har jag faktiskt använt samma plagg två gånger. I lördags hade vi spel & alkohol kväll med vänner hemma hos oss - då valde jag min leopardiga playsuit (H&M). Och igår på jobbet. Men då hade jag en orange stickad tröja med luva och hål för tummarna (Tipster) över - och en army-keps eftersom håret såg ut som skit.
 
 

PLAYSUIT

15 Läs mer >>
I lördags var jag på pressfotografering inför min kommande utställning "Welcome to the Magical Forest". Jag valde ut en gul uggla som jag tyckte kunde representera temat på utställningen. Min vision är att det kommer bli lite som en installation - att man kommer in i ett mörkt rum med olika ljuspunkter som gör att tavlorna träder fram på ett annorlunda sätt. Man får hälsa på jackaloper, sparkling butterflies, magical unicorns - och andra förtrollande varelser. That´s my vision.
 

ARTYSHOOT

14 Läs mer >>
Visst har min nya "Fish Flap Bag" en härlig färg? Inte rosa, inte röd - utan vattenmelon! Perfekt gå-runt-på-stan-och-strosa-runt-väska. När man inte behöver så mycket grejer med sig men som ändå rymmer det nödvändigaste (nycklar, telefon, kontokort & pengar). Väskan kommer från mitt nya favvo-shopping-ställe-på-nätet: oasap.com. Direktlänk till väskan (kostar ca 150 kr + fri frakt).
 
 

WATERMELON

11 Läs mer >>
Utan mönster skulle världen bli bra tråkig. Hänger ni på lookbook så bli gärna mitt fan - jag gillar fans. Klicka här så kommer ni direkt till min sida. Uppdateras dagligen med nya klädkombinationer. Hoppas på att inspirera andra.
 

TINA A. LOOKBOOK