13 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN


Vinnaren av alla er som röstade på min Chiquita-Devil blev Virvelvindsflickan. Bonus-illisar för extra engagemang gick till Dolly Jane & Hedvig.

Tyvärr vann jag ingen Ipad - i slutändan var det en jury som valde vinnaren bland dom som hade topp-placeringar. Men tack vare er var jag så nära så nära. Och är nu stolt ägare till en skitful tischa med mitt egna bidrag. Rätt coolt ändå. Det blir en dagens outfit när den landat i brevlådan.

Alla ni andra som varit så gulliga och röstat - veckan ut har ni chans att beställa illis-porträtt för en hundring (ord. pris 200 kr). Kommentera eller maila: artbytina@hotmail.com


PORTRAITS

12 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINÅrets första utomhus-glass-i-solen. Check!


ICECREAMDAY

11 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN

 

Majas favoritplats är att sitta och titta ut genom fönstret och skälla på fåglar. Släpper man ut henne på balkongen blir hon vild och galen och vill äta upp dom...fast det är ju inte så enkelt som det ser ut.

MAJA&FÅGLARNA

10 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINJag är väldigt förtjust i mina inka-mönstrade legging. Man kan tro att dom är svårmatchade men jag tycker att dom funkar till nästan allt.


INKASAILOR

30 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINIgår såg jag att min tatuerare Vilda lagt upp en bild på min sleeve - så jag tänkte att jag skulle dela med mig den till er också. Här ser ni varenda millimeter av armen. På fredag händer något väldigt spännande för då ska nämligen Vilda & min arm tävla i bästa färg på Tattoo Meltdown i Trollhättan. Någon som ska dit?


MYPEACOCKSLEAVE

10 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINVår matplats agerar snarare som garderob och fotostudio - än som just matplats. I helgen tog vårkänslorna över så jag gick och köpte mig ett neongult nagellack. Kommer bli råsnyggt i kombination med den kommande Egypten-brännan. Snart kommer fina vännen Misja och leverar Sushi - vi ska ha lunchdejt i solen.


PHOTODETAILS

39 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINSå här ser det lilla örhänget ut på som jag fixade till med hjälp av en liten silverring och en berlock i form av ett kors. Fint tycker jag. Armbanden har jag köpt på marknader i Guatemala, Tallinn & Bulgarien.

Nu ska jag göra ångkokta grönsaker och försöka lägga upp ett kost & träningsschema så jag kommer i hyfsad bikiniform om 8 veckor (helst utan att träna). Har ni några bra tips så dela gärna med er!


SILVERCROSS

21 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINHar lyckats samla på mig ett helt gäng med olika flaggplagg. I fredags körde jag Union Jack och idag Stars and Stripes. Det är "fashion" att bära runt på andra länders flaggor - men tar man på sig svenska flaggan då är det en helt annan sak...knäppt egentligen. Eller vad tycker ni - skulle ni kunna gå runt med svenska flaggan på magen utan att det skulle kännas konstigt?


FLAGFASHION

30 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINKöpte ett par små tunna silverringar på Glitter - i dom satte jag fast två berlocker som jag hittade hemma. Tyckte det blev väldigt tjusigt.


SILVEREARRINGS

35 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN


I fredags efter jobbet drog jag och två vänner in till Göteborg och såg på "En gång i Phuket" Har inte varit på bio på evigheter. Skoj.


Lördag förmiddag. Satte mig i bilen och körde till Alingsås där jag mötte upp en vän för lite shopping & sushi.


Sen åkte jag hem till min gulliga mormor och hennes katter.


Jag & mormor drack vin och åt grekiska lammfärsbiffar framför melodifestivalen.


På söndags-morgonen tog vi en promenad i solen ner till sjön.


Solade vid en varm husvägg.


På hemvägen åkte jag till Vedum och sa hej till fina vänner som var brudmodeller på en bröllopsmässa. Snittar & bubbel bjöds det på. Fotot är lånat av frisör-Martina.


Innan jag åkte hem köpte jag med mig mumsiga jordgubbar.

Vad har ni gjort för skojigheter i helgen?


SUNNYSPRINGWEEKEND

36 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN
Ni har lyckats roffa åt er första platsen åt mig. Galet!!! Nu måste vi bara hjälpas åt så jag får behålla den tills på måndag. Inkräktarna är farligt nära. Rösta här om du vill att Chiquita-Devil ska vinna!

Ni är så otroligt fina som engagerar er i mig och min chans att vinna en Ipad (som jag väldigt väldigt väldigt gärna vill ha!). Några av er har ansträngt er lite extra mycket, dessa två till exempel. Hedvig & Dolly Jane - ni är helt klart värda en liten present - och det ska ni få! Alla som är med och röstar är med i utlottningen av en illis - tolkad utifrån valfritt foto!

Tävlingen är nu avslutad - tack till alla som hejat & röstat på mitt bidrag. Ipaden blev tyvärr inte min - men jag lovar att jag kommer bli väldigt snygg i min Chiquita-tischa som var tröstpriset. Till alla er som röstat - imorgon drar jag en av er som vinner en illustration!


CHIQUITADEVIL#NO1

22 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINVerkar som att det blir bio ikväll, i Göteborg.

Update: Jäkligt mycket skratt. Kanske lite väl smörig på sina ställen.
Men överlag, skön film!ENGÅNGIPHUKET