23 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINOj oj. Vilket dygn. 24 timmars party! Någonstans på havet mellan Sverige och Finland fyllde jag år, gillar tydligen att vara på resande fot när jag fyller (förra året firades jag i luften mellan Miami & Madrid). I år firades jag med härliga vänner & darling, öl, jäger, rödvin, G&T - och en jäkla massa musik, trots att Blind Guardian var det enda band vi lyckades titta på. Och kul att du kom fram o sa hej Mandy!

...nu måste jag krypa upp ur sängen, någon gång inom dom närmaste timmarna kommer jag att bli bortrövad. Jag har absolut ingen aning om vad som kommer att ske...det blir ett äventyr. Lite nervös haha.


ROCKCRUISEPARTY

17 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINUnder mina trettio år på jorden har jag bott i 4 svenska städer, i 2 hus tillsammans med familjen och haft 5 egna lägenheter + en bostadsrätt/radhus som vi bor i nu. Har även bott och arbetat en period på Irland. Jag har jobbat som gästhamnsvärd, servitris, gatuköksbiträde, städerska, frukostvärdinna, bartender, informatör, lagerarbetare, eventpersonal, bröllops-catering och som receptionist på olika hotell och på en teater där jag fortfarande arbetar - som marknadsförare. Jag är utbildad reseledare och har en fil. kand i medie-och kommunikationsvetenskap. Jag har 5 tatueringar varav en är en sleeve. Älskar festivalliv och har röjt runt på Sweden Rock 6 gånger (05, 06, 07, 08, 10, 11) + Hultsfred (04) + Roskilde (03). Jag har varit i 23 länder och besökt 48 olika städer utanför Sveriges rike. Jag drömmer om att slå igenom som konstnär och har hittills haft 13 utställningar och sålt närmare ett 100-tal tavlor. Och det bästa av allt, för 9 år sedan hittade jag killen jag vill leva med tills jag dör. My life...so far.

TINAGOES30

31 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN

Nu packar vi in oss i bilen och drar upp till Stockholm - för att ikväll hoppa på Sweden Rock-kryssningen. Här ska firas 30-årsdag, när klockan slår 00.01. ska det skålas rejält, för då kliver jag över 20-sträcket till 30. Oj.


SWEDENROCKCRUISE

18 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINSnacka om att bli förvånad när man kommer hem och hittar en gigantisk blomsterbukett utanför dörren. Helt underbara blommor i världens finaste färger. Jag har så fina vänner tack C & L, ni kan tro att jag blev överraskad!!!

Trots att det är två dagar kvar till dagen då jag fyller 30 så har jag redan blivit överraskad tre gånger. I fredags fick jag sång, blommor och en tung bok om Indien, och idag fick jag två underbara Frida Kahlo örhängen som jag suktat efter bra länge och ett litet prinsesstårte-kalas. Tänk vad bra det är att jobba på två arbetsplatser=)


PINKFLOWERS

10 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINLite morgongymnastik haha.


SHORTTEE

26 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINSå här ser våren ut för mig. Starka varma färger, mönster & läder. Toppen och mini-väskan kommer från H&M, leggings från ellos.


SPRINGSHOPPING

28 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINDen senaste timmen har jag spenderat med att klippa, nita & rivjärna. Jeans har transformerats till shorts.


SHORTJEANS

9 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINDen puderrosa toppen har jag fått av min söta mamma och leggingsen har jag fyndat på Gekås/Ullared.


INPINK&ARMY

10 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINGodmorgon solstrålar. Just nu är jag på väg till Vänersborg för att ta emot TV4 som ska göra ett reportage.

MORNINGFACE

33 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN


Google-bilder.

Om en månad befinner vi oss i Egypten, Sinai-halvön, Sharm El Sheikh, Napq bay. Den första bilden är från Napq naturreservat som ligger en bit från där vi ska bo. Det ska tydligen finnas en hel del gamla skeppsvrak runt Sinai-halvön. Klippan på tredje bilden är Sinai-berget, där Moses tog emot de tio budorden. Jag ser fram emot att snorkla bland korallreven i Röda havet. Pyramiderna hade varit grymt kul att se - men vi kommer bo ca 8 timmars bussresa ifrån Giza så det blir nog inget pyramid-äventyr denna gång. Sista bilden är stranden vi kommer att bo vid. Den 24 april drar vi!


EGYPT

14 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINHar köpt mig en väska som blir alldeles perfekt till sommarens alla äventyr.


BACKPACK

13 Läs mer >>
TINA AXELSSON / KONSTGALLERI / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINJeansjackepremiär!


JEANSJACKET