35 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN
Prisutdelning & avtäckning för elskåpskonsten. Nu sitter tavlan på plats, eller inte själva tavlan utan en tryckt version av den. Blev superbra. Tavlan är egentligen bara 20x20 cm stor så det kändes grymt att den blev så bra i större format. Andra gången i år som jag står på scen och tar emot pris - jag kan nog vänja mig vid det=)


STREETART/BY/TINA

11 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN

I väntan på tåget till jobbet. Besatt av instagram. Check! Idag, äntligen är det vernissage och prisutdelning för den där elskåps-tävlingen jag deltog i med en av mina tavlor - idag får jag se resultatet av min konst upptryckt på ett skåp. Känns grymt! Idag klockan 18.00 på torget i Uddevalla.


MORNINGFACELOOK

12 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINSom ni säkert har förstått så är två av mina stora intressen resor & accessoarer. Dessa två är helt suveräna att kombinera. Från alla resor jag gör köper jag alltid med mig massor av halsband, ringar och armband. Grejerna ovan kommer bland annat från Guatemala, Egypten, Tallinn och Bulgarien.


WORLDJEWELLERY

15 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN

Idag har jag två möten inbokade i Göteborg. Börjar med en frukost på stationen. Chailatte, scones & färskpressad apelsinjuice.

 

GÖTEBORGSFRUKOST

3 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVIN


För er som gillar mina outfits så finns jag på LOOKBOOK. Följ mig där vettja. http://lookbook.nu/artbytinaaxelsson

LOOKBOOK

23 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINÄr fortfarande riktigt nöjd med mitt beslut att kapa håret, känns helt rätt! Visserligen kan jag stundtals sakna möjligheten att variera håret i olika frisyrer, nu får förändringar ske med hjälp av färger istället. Jag tror bestämt att jag blir blondie till sommaren - precis som vanligt. Har ju redan påbörjat den förvandlingen. 


RED/ORANGE/BLONDE

16 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINUnder en av festnätterna i Lund hade jag på mig denna fina klänning. Svart och genomskinlig med söta prickar i olika färger. Köpt på H&M för ganska så längesedan.


SHEER/DRESS

29 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINEnda anledningen till att jag skaffade mig en Iphone var min längtan efter Instagram. Nu finns jag där. Välkomna in i min fotovärld. Och ge mig era användarnamn.


INSTAGRAM

12 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINUnderbara gröna sommar!


GREENSUMMER

15 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART / artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINVissa bilder bara gillar man trots oskärpa.


OFOKUS

12 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART/ artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINTjoho! Nu är jag äntligen ägare till en Iphone. Ge mig tips på suveräna appar & sånt!


IPHONE♥

7 Läs mer >>
TINA AXELSSON / MY ART/ artbytina@hotmail.com / FB / BLOGLOVINNär jag kom hem från Lund igår kväll var det bara att byta om och göra mig iordning inför nästa fest. Födelsedagskalas, invigning av vännernas nybyggda altan, grillning, skumpa och Eurovision. Hemskt trevlig kväll. Heja heja Sverige - så jävla kul!


EUROVISION2012