14 Läs mer >>
GALAX BEN. Äntligen får mina ben se ut som en galax - som jag längtat! Tack oasap.com för att ni tar in så fruktansvärt mycket snygga och prisvänliga plagg! Både leggingsen & tischan kommer därifrån.
 
Psst. Vad jag förstått det så är idag sista dagen dom kör fraktfritt, så skynda att beställa - dessutom kan ni få en kod av mig som gör att ni får 25% rabatt på hela köpet. Uppge: 52614600 som coupon code.
 
 

GALAXYLEGS

11 Läs mer >>
HEAVENS MIND. En tavla som blev klar för några dagar sedan och nu är på väg genom Sverige för att säga hej till sitt nya hem. Ganska stor tavla, 90 x 70 cm. Väldigt roligt projekt, tjejen som beställde den ville göra en mix av flera olika tavlor jag gjort som hon gillade. Detta blev resultatet. Jag är mer än nöjd.
 
 

HEAVENSMIND

10 Läs mer >>
Hösten blir till vinter. På väg till kontoret i Borås svischade tåget förbi en sjö, jag har åkt förbi den här sjön hundratals gånger men just idag såg den lite extra magisk ut. Mörk och kall, hösten är på väg att bli till vinter. På sina ställen var marken täckt av vitt ludd. 15 dagar kvar tills mitt äventyr i Indien börjar. Åh vad tiden går lååååångsamt.
 
 

AUTUMNLAKE

13 Läs mer >>
Ny upptäckt. Lila hår gör badvattnet bubbelgumsrosa.
 
 

PINKBATH

15 Läs mer >>
Regnbåge. Idag kände jag för att väga upp det astråkiga vädret genom att klä mig som en regnbåge. Voila!
 
 

LIKEARAINBOW

9 Läs mer >>
Handmålade mobilskal. Så himla roligt att jag fätt så fin respons på mina ArtByTina mobilskal. Tre av dom är sålda, kvar till försäljning finns fjärilarna som gärna flyger till nytt hem.
 
 
 

MOBILSKAL x 4

7 Läs mer >>
Fina små smyckespresenter. Tänk vad glad man blir av små överraskningar i brevlådan, tack mina finaste bloggvänner!
 
Från Joss Ture & Sandra
 

CUTE GIFTS

4 Läs mer >>
Oj vilken händelserik vecka på olika håll i landet. Borås. Uddevalla. Stockholm. Vara. Träffat fina vänner som jag inte fått krama om på länge. Sushilunch och efterrättsfika med bästa Misja. Åkt en massa tåg. 2-dagars teaterresa till Stockholm. Bosatt mig i en cell på Långholmen. Druckit öl med teaterkollegor i Folkoperans bar, folkbaren. Sett två teaterföreställningar på Skärholmensscen, den ena djup och tankeväckande, den andra en riktig skrattfest. Ätit superb hotellfrukost, extra cred för knapriga bacon! Haft thai-lunchdejt ute vid Gärdet med bästis Sabine och hennes trevliga kollegor. Kramat om bästa högskolevännen Lyly. Kom hem i fredags kväll, drack öl i soffan med darling och hans vän. Lördagsförmiddagen gick åt till apoteket-shopping, hämtade ut recept inför indien-resan och började samla ihop mitt reseapotek. Jag ska nog överleva Indialand. Nu ska jag koka ingefärste och proppa kroppen full med echinagard - känner att baciller gör sig redo för attack.
 
 

TEATERRESA

8 Läs mer >>
Ni vet väl att ni kan följa mig på instagram? Jäkligt beroende app. Kul med bilder. Ännu roligare med snygga bilder. Fluffykatten. Purplehair. Morningtoes. Heartshapedface. Lotustina. Sunflower. Pastelpinkhair. Majakatten. Aztecpatternlegs. Halffacedbindi. Greentea. Yogatina. Egyptianpalmtrees. Wintertina. Mobilecasebyartbytina. Underwatertina.
 
Nu drar jag till Stockholm på teaterresa med jobbet i ett par dagar. Bloggen tar en paus men insta lever för fullt. Ni hittar mig på @art_by_tina
 
 

INSTAGRAM LIFE #7

17 Läs mer >>
Det är sant, jag äger dom mysigaste leggingsen ever. Beställde hem dom för jag tyckte dom var så söta med snöflingor och renar - och blev positivt överraskade när dom kom hem till mig - fodrade - i fleece! Världens mjukaste och varmaste. Jag kommer nog överleva vintern trots allt.
 
 

WINTER LEGS

14 Läs mer >>
Yoga-utmaning! På instagram pågår dagligen en massa olika yogautmaningar, jag följer två av dom @kristennoelle24 & @growsoulbeautiful. Insåg efter förra månaden då jag körde ett pass på 20 min varje dag för att få ett bra foto (man måste värma upp för flexibilitetens skull) att det var svårt att hinna med - och yoga ska inte kännas som ett måste. Den här månaden kör jag en annan variant. Två utmaningar, 8 poser med fyra dagars mellanrum. Här är dag 17-20. Jag är extra glad att jag klarade av "camel pose" för första gången idag - innan har jag bara nåt till vristerna. Så grym känsla när man klarar av något man tror att man aldrig skulle fixa.
 
Nu vill jag utmana er - välj en av poserna, ta ett kort och skicka länken så lägger jag upp alla bilderna i ett inlägg sen - med länkningar så klart. Yoga for life!
 
 

YOGA CHALLENGE

21 Läs mer >>
Nya tavlor på väggarna. I förra veckan när jag var och klippte mig passade jag på att byta ut tavlorna som salongsägarna låter mig pryda deras väggar med. Nu finns dessa att beskåda hos Lillan & Martina i Vedum. Har ni vägarna förbi - kika in - dom är grymma på hår!
 
Någon ni gillar lite sådär extra mycket?
 

9 PAINTINGS