MODE&OUTFIT cheap monday, miinto.se

CHEAP MONDAY

Ett märke som jag gillar skarpt är Cheap Monday, basic och prisvärt. Ett märke som bevisar att kvalité inte behöver kosta överdrivet mycket pengar. Deras tischor kostar runt 200 och byxor 400. Alldeles lagom för vardagsplagg. Tyvärr bor jag i en liten stad där man inte kan se skymten av någon återförsäljare som tar in märket - då är det tur att det finns på nätet. Denna klassiska tischa och dom coola leopardmönstrade benen finns att hitta på miinto.se. Har ni några Cheap Monday plagg i garderoben?
 
 
#1 - - Jessica Högberg:

Dom är verkigen bra och snygga... jag bor väldigt nära en och brukar gå på rean;) Har 2 par jeans, men har köpt en del till andra oxå=))

#2 - - Aili:

Åh, gud vad snygga!

Sv: Ja, det var nog inte så hälsosamt att inte äta. Det var bara något som min pappa tyckte jag skulle prova på, men jag kommer nog inte göra om det, inte sålänge jag växer iaf... :)

#3 - - Carro:

Dåligt med Cheap Monday här hemma :)
Däremot var de där brallorna grrrrymt coola. Vill ha! Tänker dock vänta med shopping till våren. Nu är man ju mest hemma och myser <3
Kram kram

#4 - - Lovisa Illustration:

sv: Tack så mycket! Roligt att du gillade min illustration.

Hoppas du kan vara med och måla denna vecka då :)

#5 - - tereseflinth:

sv; Åh det såg jag dock inte, det var helt mörkt och lyste lite på kläderna och det var mycket musik, så hann ej se allt, men det kan vara så at dem har det!

#6 - - Angelina:

sv: haha okej :P

#7 - - Hanna:

alltså, byxorna är ju ca helt fantastiska.
Har några plagg, typ någon t-shirt och jeans. Men jag är extra snål och köper det bara på rean typ, haha.

#8 - - komig:

snygga byxor ju:)