LIFE IS LIFE | RIGA

LIFE IS LIFE IN RIGA TOWN. Hoppade på en weekend-kryssning till Riga, Lettland med bästa vännen S. Fast vi var bra förvirrade där ett tag och trodde vi var i Litauen “can I have a Lithuanian beer please?”. Haha. Party på båten till fem på morgonen två dagar i rad inklusive en heldag i Riga – med promenader genom stan, utsikt från Radissons Skyline Bar, virrade runt på marknaden, jordgubbspicnic vid floden, Bloody Marys (väldigt bra!) & sushi på en suverän takterass ovanför ett köpcentrum, lettisk (obs inte lituanisk, eller hur en säger?) öl vid hamnen – och massor av sol!

So much sun & fun! 

Detta äventyr följdes upp av ytterligare ett, två år senare åkte vi på festival i Lettland med en kille vi träffade på båten: http://worldbytina.se/2015/07/21/latvia-positivus15/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.