SICILY | GIARDINI NAXOS

EXPLORING NORTH EAST SICILY

En vecka. 6 personer. Giardini Naxos. Nordöstra Sicilien. Fyrstjärnigt Hilton (första gången jag testade ett Hilton-hotell). Tomatdiet. Balkongfester. Snorklingsäventyr vid Isola Bella. Linbana upp till utsiktsplatsen och byn Taormina. Poolhäng. Beachhäng. Italian Pizza! Risotto. Färsk pasta. Pistagepesto. Mojito. Bloody Mary. Skinny Dipping. Sicilian Moon. Strandpromenader. Panoramic View. Strandparty. Lava stenar. Utsikt över vulkanen Etna…och typ hundra Messina-öl på O´Neils.

Det enda jag var besviken över är att jag inte lyckades hitta den sicilienska rätten bestående av svart bläckfiskpasta och tomatsås som ska se ut som ett av vulkanen Etnas utbrott. Parmesanosten som strösslas ovanpå ska ge sken av aska. Nowhere to be found. Men jag köpte med ingredienser och lagade det när jag kom hem sen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.