SMILE

VITA TÄNDER. Igår testade jag att bleka tänderna för första gången i mitt liv - och snacka om förvåning när jag insåg att det fungerade.

BLUEBEDROOM

NYTT SOVRUM. Nu så, här har ni vårt nya fina sovrum, och blått/grå/turkost blev det - fastän jag inte ens gillar blått speciellt mycket, fast duvblått får vara ett undantag - för jag sover som en prinsessa här.

I♥PARIS

I LOVE PARIS. Så här såg jag ut igår, en sönderklippt turist-tischa från en av alla miljoner turistshoppar i Paris. Om två dagar förälskar jag mig i Barcelona istället.

MISSONI

MISSONI. I lördags hade jag på mig mitt fina Missoni-linne, kombinerat med ett halsband från Indien och ett par gyllene leggings i krossad sammet. Hela outfiten ser ni på min lookbook.

GOODDAY

BRA DAG! Igår var en sån där himla bra dag, känns som att vi hoppade över våren och det blev sommar på direkten. Låg ett par timmar på vår solbalkong och stekte - när solen försvann bytte jag till vår andra balkong, drog igång grillen & drack öl i kvällssolen. Sen kom tjejgänget förbi och skålade!
shankaprakshalana, tarmsköljning

SHANKAPRAKSHALANA

SHANKAPRAKSHALANA eller det mindre vackra ordet tarmsköljning. Inom yoga är det viktigt att man fokuserar på insidan också. Hela kroppen hänger ihop och alla delar måste vårdas. Jag har gjort en variant av shankaprakshalana - lite mindre intensiv kan man säga, där jag halverat mängden vätska. ...

GETACASE

SKAL TILL SALU. Har du någon favorit? Det kan bli ditt för 200 kr. Har du ett eget förslag på motiv? Utmana mig - så får vi se vad jag lyckas trolla fram. Det går bra att maila till artbytina@hotmail.com.

MATRIX

MATRIX. I helgen kände jag mig lite som Matrix. Sabine - känner du igen din gamla kappa du ville slänga?
Visa fler inlägg