7 Läs mer >>
SUMMER DRESSCODE. Ungefär så här har årets sommargarderob sett ut. Korta shorts, mycket neon, denim, kjolar med hög midja, piloter - ja, och typ 20 olika bikinis.
 
 

SUMMER.DRESSCODE

8 Läs mer >>
KRÄFTKALAS & 30-års fest. I veckan fyllde en av mina bästa vänner år. I smyg ordnade jag med kräftkalas, oj vad hon blev överraskad. Snacka om att bli chockad och förvånad och glad. Damn vad gott det är med kräftor!
 
 

KRÄFTKALAS#1

9 Läs mer >>
ATLANTIC BLUE. Ja, ungefär så här ser jag ut i färgen Atlantic Blue -  fast som mer ser ut som medelhavsblått. Körde enbart på det som redan var blekt sedan min rosa period i somras, topparna och luggen.
 
 

ATLANTICBLUE

3 Läs mer >>
BLUE! Känslan när man vaknar och inser att man har blivit blåhårig. Bra! Visar bilder vid senare tillfälle. Är ni nyfikna så ni spricker får ni checka in min insta @art_by_tina
 
 

BLUE.IS.THE.NEW

4 Läs mer >>
 
 
 

GET.DRESSED

7 Läs mer >>
VÄRLDEN är så spännande att upptäcka. Hittills i år har följande länder och städer utforskats. Och ja, året är ju inte slut än. Håller som bäst på att planera nyår tillsammans med några av dom fantastiska människorna jag träffade i Indien - Marocko is the new India.
 
Storstadshäng och regn i Barcelona. Maj.
 
Packpacking i Indien. På väg till ett "magiskt"-träd inne i djungeln. Januari.
 
Gigantiska jordgubbar, the worlds best Bloody Mary och Kärleksbron i Riga. Juni.
 
Undervattensliv på Sicilien. Juli.

Dansfestival och coola toaletter i Zurich. Maj.
 
Sol, bad och tapas med mormor i Spanien. Juni/Juli.
 

EXPLORE13

7 Läs mer >>
KONSTPAUS. Under sommaren blir det så väldigt lite tid över till att hänga i ateljén, nästan ingenting faktiskt. Har gjort några mobilskal på beställning men that´s it. Nu börjar inspirationen komma tillbaka, massor av idéer, nya skissboken börjar redan bli fullklottrad. Börjar gå i utställningstankar, det är nog dags snart igen. Behöver hitta ett tema...eller jag vet nog redan temat...jag behöver en lokal och samarbetspartners, kanske en samlingsutställning vore grejen. Får slänga iväg lite förfrågningar och se vad som händer.
 
Nedan ser ni mina två senaste verk. Dom båda har haft en lång skapandeprocess på nästan ett halvår. Men nu känns dom redo att komma ut ur ateljén. Dream of Peace & Always be a Unicorn.
 
------> Art By Tina - Konstgalleriet <------
 
 

KONSTPAUS

9 Läs mer >>
BRÖLLOPSFIN. I lördags var jag på ett så himla vackert, roligt, fantastiskt bröllop. Tänk vilka fina vänner man har. HIttade en alldeles oanvänd klänning i garderoben som passade perfekt, tyll & skinn. Tror jag fyndade den för något år sedan på Nellys Outlet i Borås för en hundring. Fynd.
 
 

BRÖLLOPSFIN

7 Läs mer >>
Beachhäng i Tylösand
 
Sightseeing i Torremolinos, Spanien
 
Kärleksbron i Riga
 
Camp Art By Tina, Smögen
 
Festivalar på bajamaja
 
Lanserar Art By Tina-ölen på Sicilien
 
...har ni suveräna idéer på vart en sticker hade suttit fint - släng iväg en kommentar med grym motivering så kommer presenter på posten.
 

ARTBYTINA.GOES.TO:

8 Läs mer >>
OUTFITS OF TODAY...and yesterday...och för längesen. Sorry, jag vet, mina outfit-uppdateringar har liksom fallit i glömska. Men jag tar fortfarande bilder, massor av bilder, nästan varje dag. Här kommer fyra av dom. Nu ska jag försöka nyktra till efter gårdagens pizza- & skumpafest och göra mig bröllopsfin - outfitbilder garanteras.
 
 

OOTDx4

12 Läs mer >>
MOBILSKAL. Ett gäng nya mobilskal som flyttat till nya ägare. -Flower Girl- för samsung G3 finns fortfarande till kvar om det är någon som känner "henne vill jag ha". -Skyddsängla- kan man beställa med valfria färger och namn. Ja man kan komma med helt egna förslag på motiv också såklart, just nu har jag massor av skal till Iphone 4 & 5 i lager. Här finns inspiration till motiv.
 
 

ANGELS&FAIRIES

2 Läs mer >>
SHOE SHOPPING. Det bästa med att ha miniminifötter är att man kan shoppa fyra par skor för 800 små pengar. Hösten är räddad.
 
 
 
 

34.