EPIC.WKND

FESTIVAL&CONCERTS, PARTYLIFE / Permalink / 8
EPIC WEEKEND. Den här helgen alltså, vilken helg! I torsdags efter jobbet tog jag tåget upp till bästis i Stockholm för att återförenas med "The Damon" från Chicago - en av dom fantastiska människorna vi träffade på vårt Indien-äventyr. Med hemlagad Indisk mat, masala chai med rom - och en bag-in-box firade vi vår återförening. På fredagen körde vi lite sightseeing, lekte turistguider och pekade på statyer och introducerade svensk öl & köttbullar. Bästa sättet att visa upp Stockholm är ju från havet tänkte vi - sagt och gjort - bokade bord på M/S Vindhem och körde taco- & räkfrossa (prawn brains) - och firade midsommar all over - men hallandsfläder, snapsvisor (översatta till engelska) och buggade loss till trubadurer. Kan ju tillägga att varken lakritsshot - citat "like a gorilla came in my mouth" eller hotshot var några favoriter hos vår chicagoianska vän. Efter kryssningen - 4 timmars fylleri - fortsatte vi natten på Side Track. Och gammeldansk. Natten blev lång.

På lördagen spenderade vi x antal timmar på ABBA-museet. Bra kul. Spelade in en musikvideo hahaha kolla in mitt face när det går upp för mig vad vi håller på med, sjöng Dancing Queen och låtsades vara den 5:e ABBA-medlemmen. Efter ABBA-upplevelsen drog vi till Josefina för häng i solen och alkohol-refill - följt av öl uppe i Skrapan, chili-drinkar på Thaibåten och wine tasting i Bromma.

I söndags fanns inga andra alternativ än att dra till Grönan - precis som 17000 andra (...och dom 5000 stackare som inte kom in) för att uppleva Tenacious D för andra gången i mitt liv. Så.JÄVLA.Bra! Där träffade vi den här störtsköna bruden och hennes crew, drack oprisvänlig öl och rockade loss till "The Greatest Band in the World" i våra apfula ponchos.  

The Best Weekend Ever!
 
 
#1 - - malin:

låter riktigt trevligt.. var tänkt att dra in på Grönan men hade annat för oss och sedan lästa vi på AB att det inte var lönt att ta sig dit pga kön :(

#2 - - Matilda:

Fan va grymt det ser ut! Är riktigt sugen på att besöka ABBA-museet! Musikvideon gjorde mig dessutom ännu mer sugen! :)

#3 - - Sabine - välbefinnaren:

Super..... trouper... kul helg! Synd att tiden gick så fort. Men skönt att få vila upp sig. ;-) nu behöver vi börja planera för nästa reunion! Jag vill... Nu! Kram på dig vännen

#4 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Ja då hoppas vi på samma sak, men ja idag var det gôr kallt!

#5 - - Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ:

Vad roligt ni verkar ha haft det. Abba museet vill jag också till någon gång:)

#6 - - marina:

sv. Ja, vi hade så jäkla tur och glada var vi för att vi kom in! Vi kom dit vid 4 och kom in lite över 7, snacka om att kön var lååång! Det var riktigt bra! :)

#7 - - Malin:

Sv: Ja, så är det verkligen.

Låter som en riktigt trevlig helg! :)

#8 - - Louise :

jack black är underbar :)

Till top