10 Läs mer >>
PEACE! För ett par dagar sedan fick jag en förfrågan om jag inte kunde göra lite peace-inspirerade skal, jovisst. Sagt och gjort, här kommer två sådana. På den ena bilden skymtar ni även två andra skal, halvfärdiga. När jag kommer hem från jobbet hoppas jag att det kommit en leverans med skal så jag kan ta itu med alla beställningar som står på kö.
 
Ps. Dom här två är till salu för 200 kr styck, frakten är alldeles gratis. 
 

PEACE!

8 Läs mer >>
DET LUKTAR VÅR! På väg hem från ett soligt vårigt Borås. En dag full av möte, sushi, mer möte och ett samtal med en tatuerare.
 
// Army-jacka från ett Italienskt militärlager. Vit läder väst, mintgrönt linne, pilot-solisar H&M. Svarta sammetsleggings från Gekås. //
 

SPRINGISINTHEAIR

11 Läs mer >>
THE BOW POSE. Denna veckan har jag gett mig själv en utmaning, bemästra the perfect bow - min - än så länge not so perfect. Någon som har bra tips på hur man övar upp den där flexibiliteten i ryggen som verkar obefintlig?
 

YOGABOW

10 Läs mer >>
SHOPPING I INDIEN. Har ju helt glömt att visa upp vad jag fick med mig hem från Indien. Köpte betydligt mer kläder, men det får jag visa en annan gång, kjolar, klänningar, yogabyxor och massor av sjalar. Kan helt ärligt säga att inget av det på bilderna kostade mig mer än 50 svenska kronor. Fortfarande svårt att förstå att för priset av en take-away-kaffe i Sverige får man en trerätters middag - som dessutom kan vara det godaste du någonsin ätit.
 
 

INDIASHOPPING

9 Läs mer >>
SKAL BY TINA. Har samlat ihop och fotat alla skal som finns till försäljning. Alla är handmålade och lackade med flera lager. Passar Iphone 4/4s, de två vita passar Iphone 5. Tar 200 kr styck för dom. Frakten är fri. Tar gärna emot förslag på motiv och beställningar - givetvis helt utan köptvång.
 
Update: Skalet i mitten längst ner - sålt.
 
 

CASEFORSALE

11 Läs mer >>
LÖRDAG. Och melodifestival (spektaklet tar ju aldrig slut) - men bra anledning att styra upp festligheter med vänner - varje helg. Ska strax dra iväg, ska bara leka virvelvind i garderoben först.
 
 

GREYLOOK

8 Läs mer >>
MÅNEN. Min hyllning till månen. Kompleterande tavla till Sun Power. Storleken är 60 x 60 cm.
 
Blue Moon 2013
 

BLUEMOON

2 Läs mer >>
JEANS. Kors i taket, jag har börjat använda jeans igen efter åratal av envist leggingsanvändande. Men nu har jag rotad fram jeanshögen längst ner i garderoben. Några av dom var lite väl trånga men det blir en bra motivation inför beach 2013 - som börjar redan i april då vi drar till solen. 
 

BLUEJEANS

9 Läs mer >>
28 DAGAR. För drygt en vecka sedan hakade jag på 4 weeks to satisfaction / Carros Coaching som är ett träningsprogram som läggs upp anpassat för hur man vill träna och vad man har för mål. Man tränar 1-2 timmar per dag, för min del mestadels hemmaträning och yoga - och äter enligt rekommendationer. Mitt mål: att få ökad styrka för att klara av de yoga-utmaningar som jag strävar efter samt att få på mig mina skinny jeans.
 
 

28DAYS

8 Läs mer >>

MORGONYOGA. Idag körde jag en timmes yoga innan jag drog till jobbet. Var så peppad efter gårdagens yogaklass. Här är två av poserna jag jobbade lite extra på, baby grasshopper, en variant av bakasana. Samt supported headstand. För en månad sedan kunde jag inte ens komma upp utan hjälp, nu är det utan tvekan en av mina favoritposer.

 

MORGONYOGA

7 Läs mer >>
LÖRDAGSOUTFIT. Ja, så här såg jag ut i lördags. Kjolen kommer från H&M, toppen har jag hittat i en liten hippe-butik i Gamla Stan och halsbandet tror jag kommer från Lindex. Skorna är en present från darling. Nu ska jag på möte med en webbyrå i Göteborg. Vi hörs ikväll.
 
 

70s

4 Läs mer >>
DAGENS DETALJER. Stentvättad kjol, fyndad för en tia på ett välkänt lågprisvaruhus i Halland. Ör(n)-hängena är en surprise från oasap som ramlade ut ur min senaste beställning. Gillar överraskningar, speciellt när dom är så här fina.
 
 

STONEWASHED