YOGABOW

THE BOW POSE. Denna veckan har jag gett mig själv en utmaning, bemästra the perfect bow - min - än så länge not so perfect. Någon som har bra tips på hur man övar upp den där flexibiliteten i ryggen som verkar obefintlig?
 

Kommentarer:

1 Maddiie:

skriven

Sv: åh vad skoj att åka till barcelona :) Nej vad kul, hoppas Bon Jovi levererar en grym show när du ska se de!

Attans, det är det negativa när fler får upp ögonen för de tatuerarna man tycker om. Får hoppas du hittar en tid innan sommaren :)

Jag är också en stor soldyrkare men får nog vackert hålla mig från att pressa i solen i år för annars riskerar jag att ärren (gallstens operation)på magen blir skit fula :/

2 Liborius:

skriven

sv. ja jag hittade dom där för nån månad sedan så kommer garanterat köpa därifrån nu:D

3 Li:

skriven

Jag tycker att du ser duktig ut! Det skulle var kul att testa Yogabow bara för att se hur pass bra man själv är ;) Jag undrar om jag ens skulle få tag på mina fötter...:)

Gu va mysigt det låter! Så skulle jag vilja ha det nu. En dröm är ju att skaffa sig en går med djur, man kanske ska passa på att odla samtidigt om det nu blir så. Helt fantastiskt ju:)

4 Linda-Mamma till Alfred:

skriven

Tycker ju du är svinduktig alltså!Viga Tina! Vad tycker du? Skall ju ha 30-års fest i sommar skall man planera ett datum redan nu??
Lite om mitt nya jobb;)
Jo jag är delägare i en Proffs bygg butik så jag sköter all administration/butik/kläder etc. Är jag och en gammal kollega till mig som jobbar ihop =) Riktigt kul!!Gör allt kan man säga men huvudansvaret är administrationen som jag chefar över;)Det är fullt ös, vi har kunddagar,nyinvigning, massa möten med leverantörer mm...butiken är etablerad sedan 1979 så det är ett välkänt namn med gott rykte...

5 Sabine-Välbefinnaren:

skriven

HiHi.. är det möjligt ens!? =)

6 antonia:

skriven

Visst är de! Älskar rockabilly inspirerande tatueringar :)
jasså, va funderar du då på att göra? :)

7 MISS REBECCA - Ditt modemagasin på nätet:

skriven

du får göra det :) kram

8 Sarah:

skriven

De där skulle ja me vilja kunna :)

9 Anonym:

skriven

woww duktigt:O

10 MadamePetite Yoga&Konst:

skriven

Nu kommenterar jag igen, men fastnade så för din blogg, vi har exakt samma intressen!

Jag hade/har också svårt att få flexibilitet i ryggen men jag körde camel pose, och brygga varje dag, och jag märkte skillnad ganska så snabbt! Älskar Yoga.

Namaste

11 Seance:

skriven

Nice!

Kommentera här: