3 Läs mer >>

TORREMOLINOS. Detta är min utsikt de närmsta tio dagarna. På äventyr med mormor som upplever minnen från 70-80-talet. På spanska solkusten, Torremolinos, Costa del Sol, Spanien.

COSTA.DEL.SOL

7 Läs mer >>
MIDSOMMAR I KÄLLERSTORP. Ni har vi firat Midsommar med all den tradition som krävs. Nakenbad. Slå sönder någonting. Elda upp någonting. Druckit snapps från Mallorca -87. Dansat små grodorna kring (levande) midsommarstång...resten minns jag inte i detalj.
 
 

KÄLLERSTORP

2 Läs mer >>
MIDSOMMAR! årets bästa dag är här, midsommar! Min all time favorithögtid. I år ska vi ut på landet till våra vänners hus, det blir great. Imorgon kanske kanske vi drar till Smögen, fast det beror lite på storm & regn (och bilköer).
 
Sweet Jesus från Borderlinebaby.tk
 

HAPPY.MIDSUMMER

12 Läs mer >>
GOT FIRE? Lite bättre bilder på hårförvandlingen. Körde en platinablekning i topparna, även i nedarkant av luggen. Blev rätt coolt.
 
 

GOT.FIRE?

15 Läs mer >>
LIFE IS LIFE. Hoppade på en weekend-kryssning till Riga, Lettland med Sabine (ni vet hon som jag backpackade i Indien med) - fast vi var förvirrade där ett tag och trodde vi var i Litauen. Haha. Party på båten till fem på morgonen två dagar i rad och en heldag i Riga - med promenader genom stan, utsikt från Radissons Skyline Bar, virrade runt på marknaden, jordgubbspicnic vid floden, Bloody Marys & sushi på en suverän takterass, lettisk öl vid hamnen - och massor av sol! Funniest trip!
 
 

RIGA.

9 Läs mer >>
MISTER DRESS UP. Nu finns ett av mina prints till försäljning hos Mister Dress Up. Mycket nöjd med resultatet. För  ca 130 kr kan man klicka hem en tischa, även för män.
 
 

MISTER.DRESS.UP

4 Läs mer >>
MIX & MATCH. Några av förra veckans outfits. 1. Grillkväll hos vänner. Allt från H&M förutom solglasögonen som kommer från Oasap.com. 2. En annan grillkväll. Bandana från Grekland, Gnr-linne från H&M, hänslebyxorna har jag fått från en vän. Tack Linda! Du är välkommen att låna dom precis när du vill=) 3. Topp med en målning av Salvador Dali, köpt i Barcelona för några veckor sedan. Kjolen kommer från H&M och halsbandet är ett 2hand-fynd från Uddevalla.
 
 

MIX.MATCH

6 Läs mer >>
OFF TO LETTLAND. Drar till Riga med bästis över helgen. Kryssning. Öl. Shopping...och förmodligen mer öl om jag känner oss rätt. Taggad!
 
 

PACK.A.BAG

6 Läs mer >>
MOBILKONST. One Love. Två nya mobilkonstverk One Love Lotus & One Love Paradise. Det översta är sålt, det understa är till salu för 200 kr (inkl frakt). Passar Iphone 5. Ps. Jag tar även emot förslag på motiv & beställningar.
 
 

ONE.LOVE

5 Läs mer >>
INLINES. Så jäkla roligt! Förr åkte jag rätt ofta, nu blir det bara ett par gånger per år. Men riktigt roligt när jag väl ger mig ut - och förbaskat bra träning för låren.
 

INLINES.

8 Läs mer >>
ÖVERGIVNA PLATSER. Hittade nyligen en grym grupp på facebook, över 10 000 personer som har som hobby att leta upp och fotografera övergivna platser runt om i världen. I´m hooked. Efter en stunds letande i mina arkiv upptäckte jag att jag omedvetet samlat på mig massor av bilder på förfall.
 
Den övergivna Maya-staden Xukpi, Copan, Honduras. Ingen vet varför Mayaindianerna försvann från platsen på 800-talet. Finns med på Unescos världsarvslista.
 
RIP. Sister Rose. Nunnekyrkogård i East Greenstedt, England.
 
Utsikt från mitt kontor i Uddevalla. Gamla slakteriet vid Skansberget.
 
Kvarlämnad filmrekvisita på inspelningsplatsen av Macken, Galenskaparna. Bitterna utanför Vedum.
 
Husfasad märkt av kriget. Bassano Del Grappa, Italien. (Andra Världskriget).
 

ABANDON#I

4 Läs mer >>
5 SOMMARDAGAR. Vara. Vedum. Lidköping. Fjärås. Sätila. Göteborg. Har lekt sommarlov i fem dagar. På nationaldagen, i torsdags, åkte vi till utomhusbadet, för sol & poolhäng. På kvällen hälsade vi på vänner och grillade. Fredagen körde vi lite shopping i Lidköping resten av dagen såg ungefär ut som gårdagen fast vi bytte ut poolen mot sjön (första doppet för i år!) och grillade hos andra vänner. På lördagen överraskade vi en förvånad tjej med fruhippa, champagnefrukost, italiensk glass, femkamppå Skårs Gård, gympass, bad & bastu, god mat och massa skratt. Dagen efter var vi bjuda på 1-års kalas, barnskoj, tårta och solsken. Igår, måndags, bytte vi ut jobbet mot den årliga sommarutflykten, i år åkte vi till Göteborg, privat visning på konstmuseet, suverän mat på lyxiga Fond, lite kubb & öl i parken - efteråt mötte jag upp en vän och fortsatte ölandet på en uteservering. I love summer!!!
 
 

5.SUMMERDAYS