8 Läs mer >>
PÅSK 2013. Haft världens finaste påsk ute hos mina föräldrar vid havet. Ätit god mat, klappat katter, druckit födelsedagsöl, kramats med bästa vänner och firat födelsedag med massor av rödvin och skoj. Nu är vi hemma igen - imorgon ska jag göra massa tårtor och bjuda in till tårtkalas. Man fyller ju bara 31 en gång i livet.
 
 

PÅSK2013

9 Läs mer >>
GLAD PÅSK. Nu tar jag påskledighet, åker till Tjörn och kramar vänner, firar födelsedag och äter en jäkla massa påskgodis.
 

GLAD PÅSK

7 Läs mer >>
CASUAL. Ibland kan det allra snyggaste bli ett par baggyjeans, en vit tischa, gympadojjor och röda läppar.
 

SPORTYROCK

15 Läs mer >>
MITT KONSTGALLERI. Här är ett litet urval av senaste tidens skapelser, några helt nya, några nygamla, några re-makes och några nåt helt annat. Har inte hunnit lägga upp info om alla i galleriet än. Men fråga om ni är nyfikna. Ja - gå gärna in och kika i mitt galleri ändå. Det ekar lite tomt där med kommentarer tycker jag.
 
UTMANING: Kika runt i galleriet - välj ut den tavlan du tycker allra mest om - skriv en liten kommentar om varför just den tilltalar dig (lämna kommentaren i detta inlägg - med länk till utvald tavla). Efter påsk drar jag en vinnare som får en liten present på posten.
 
 

KONSTGALLERIET

7 Läs mer >>
NYFIKNA. Jag veeeet att ni är nyfikna på hur make-overn av sovrummet och det blivande bokrummet har gått. Det är nästan klart. Lite smådetaljer kvar bara - och jag vill vänta med att visa upp det tills det är 100% klart. Men här får ni några detaljer från vårt hem, gamla som nya. Vårt hem är ett radhus på två (tre) våningar, någonstans mellan 110-120 kvm och består av en liten hall, två trappor, två toaletter, två balkonger, en walk-in-closet, ett sovrum, tre förråd varav ett fungerar som ateljé, ett vardagsrum, ett kök samt nu mer också ett bokrum. Här bor jag, darling och våra två katter.
 
 

OURHOME

10 Läs mer >>
CATWOMAN. Mitt nya egendesignade Catwoman-skal passar klockrent ihop med mina gula headphones -
A perfect match!
 
 

YELLOW

8 Läs mer >>
HURRA. Jag är frisk igen. Lyckades besegra dom onda genom att sova mig igenom hela helgen. Världens tråkigaste helg, men nu hoppas jag att det dröjer minst ett år innan jag blir sjuk igen. Medan jag gått igenom typ hela dreamfilm´s utbud - vad har ni andra gjort för skoj i helgen?
 
 

NOMORESICK

8 Läs mer >>
NYMÅLAT. Ett gäng nya skal har kommit ut från ateljén och vidare till olika delar av Sverige. Det blå är dock kvar i min ägo tills jag funnit någon som vill adoptera henne för den nätta summan av 200 kr. Passar Iphone 4/4s. Maila: artbytina@hotmail.com
 
 

PINKCASES

11 Läs mer >>
ATTACKERAD. Blivit angripen av ett gäng otäcka baciller, jag som nästan aldrig är sjuk. Det suger! Varenda millimeter av min kropp värker, huvudet känns som ett bowlingklot och halsen som jag svalt taggtråd. Sämsta helgen EVER!
 
Ett par bilder från Stockholm. Det toksnygga linnet finns att klicka hem här.
 

ATTACKERAD

7 Läs mer >>
MUSTASCH. I min senaste beställning från oasap.com fick jag en liten present. Cool va? Här kan ni också bli ägare till en mustach.
 
 

MOUSTACHE

2 Läs mer >>
(GOD)MORGON. Befinner mig på tåget upp mot Stockholm. Trött! Tåget gick 06.22 imorse. Ska iväg på ett tvådagarsmöte, imorgon åker jag hem igen. Hoppas kunna förena nytta med nöje och passa på att säga hej till en vän eller två.
 
 

TRAINTIRED

12 Läs mer >>
SVART & LUGG. Bästa idén ever att färga håret svart och klippa lugg. Trivs skitbra och har fått grymt många hejarop från folk i min närhet.
 
Ps. vet någon varför kommentarer försvinner spårlöst? På två av mina senaste inlägg hade jag betydligt fler kommentarer för ett par dagar sedan - nu är dom plötsligt nowhere-to-be-found.
 

BLACKFRINGE