KONSTGALLERIET

ART.BY.TINA / Permalink / 15
MITT KONSTGALLERI. Här är ett litet urval av senaste tidens skapelser, några helt nya, några nygamla, några re-makes och några nåt helt annat. Har inte hunnit lägga upp info om alla i galleriet än. Men fråga om ni är nyfikna. Ja - gå gärna in och kika i mitt galleri ändå. Det ekar lite tomt där med kommentarer tycker jag.
 
UTMANING: Kika runt i galleriet - välj ut den tavlan du tycker allra mest om - skriv en liten kommentar om varför just den tilltalar dig (lämna kommentaren i detta inlägg - med länk till utvald tavla). Efter påsk drar jag en vinnare som får en liten present på posten.
 
 
#1 - - nickolina:

omaaaajgadd så fina verk! har aldrig vart inne där innan! älskade i princip allaihopa! Men måste säga att jag fastnade för sun power, älskar kombinationen av alla färgerna, rosa och gul är mina favoritfärger! Den får mig att tänka tillbaka på indien när jag var där, varje eftermiddag när vi hade yoga och man satt där på matten och , den fina rosa/orangefärgade solnedgången dock upp! galet vad vackert de var :) http://artbytina.blogg.se/2013/february/sun-power.html

gud vad ditt inlägg gjorde mig väldigt mycket lugnare, de gjorde typ min dag! haha :D jag tror du kommer lyckas, så himla duktigt som du är! Man får bara inte ge sig! :D

#2 - - Grimgoth:

Fasen vad mycket snygg kost du skapar!!

#3 - - anna:

du är så himla duktig! massa snygga :)

#4 - - emma:

ooh gillar den i mitten med blått hår! :)
sv. aaaw men vad söt du är! :) <3

#5 - - LADY THIRTY:

Åh vad fina! Min favorit är "Have you seen the silver deer?"
Den tilltalar mig med färgerna!

#6 - - Linda-Mamma till Alfred:

Åh Rainbow Eye är grymt läcker!! Ett Tina öga med underbara Tina färger, kan inte bli bättre!!

Åh vad kul då får ni komma i sommar då så vi kan åka lite båt=)

#7 - - Ameli:

Min favorit är Sun Power. De härliga färgerna tilltalar mig och hela tavlan utstrålar vibrerande energi och jag får även associationer till en helande värmande kraft. Helt underbar tavla!

#8 - - Ameli:

Min favorit är Sun Power. De härliga färgerna tilltalar mig och hela tavlan utstrålar vibrerande energi och jag får även associationer till en helande värmande kraft. Helt underbar tavla!

http://artbytina.blogg.se/2013/february/sun-power.html#comment

#9 - - Maria:

Rainbow eye blev min favorit när jag tittade i ditt galleri. Den är så full av känslor och jag tänker mig att man kan får olika känslor för tavlan beroende av sinnesstämningen. Den är harmonisk och de mjuka ringarna framhäver det mer, samtidigt är den otroligt effektfull med de eldiga och färgsprakande tonerna. Underbar tavla som skulle liva upp vilken tråkig vägg sin helst!

#10 - - Johannas Rockabilly & Vintage:

Snyggt! Duktig du är, önskar jag med hade inspiration till att måla

#11 - - Veronika:

Sjukt snyggt det du gör (: helt ofattbart.

#12 - - Linn:

Det här kan jag ju inte missa! Min favorit är Queen Nature. Den känns positiv och hoppfull och påminner om att visa respekt för moder jord. Vem vill inte vara Queen Nature, liksom :-)

http://artbytina.blogg.se/2012/november/queen-nature.html

#13 - - Linn:

Misstänker att min mailadress inte kom med i förra kommentaren, så här är den.

#14 - - Malin:

Så grymt duktig du är! :) Min favorit är
Silver Calavera, en underbar tavla,
läcker dödskalle, snygga detaljer och
färgerna tilltalar mej. :)

#15 - - Elina Meuller Photography:

Såå fint!

Till top