OURHOME

NYFIKNA. Jag veeeet att ni är nyfikna på hur make-overn av sovrummet och det blivande bokrummet har gått. Det är nästan klart. Lite smådetaljer kvar bara - och jag vill vänta med att visa upp det tills det är 100% klart. Men här får ni några detaljer från vårt hem, gamla som nya. Vårt hem är ett radhus på två (tre) våningar, någonstans mellan 110-120 kvm och består av en liten hall, två trappor, två toaletter, två balkonger, en walk-in-closet, ett sovrum, tre förråd varav ett fungerar som ateljé, ett vardagsrum, ett kök samt nu mer också ett bokrum. Här bor jag, darling och våra två katter.
 
 
#1 - - antonia:

Åh tack så mycke! :) Ja han var en underbar människa.

#2 - - emma:

åh vad roligt att se! älskar bilden längst ner till höger! :D
sv. jaa det är så snyggt!! jag klickade hem två par leggings från tradera.. hoppas de är snygga irl och att de passar :)

#3 - - Madame Petite Yoga&Konst:

Åh, det ser så mysigt ut! Skulle du ha ett yoga-rum också? ;)

Jag borde faktiskt också fylla ut min samling med yogaböcker... men kan verkligen rekommendera Yoga Sutra, den fungerar som en guide med index längst bak!

Hmm.. menar du Bhagavad Gita? Står om yoga och yoga som livsstil. Fast den kanske är ännu äldre... det är nog nästa bok jag ska införskaffa! Skriv till mig om du kommer på namnet på den boken du prata om från -73!

namaste

#4 - - anna:

så himla fint hem :)

#5 - - Annika:

Ska bli spännande att se hur det blev!

#6 - - Natalie Salazar:

:) jag säger vad jag tycker älskar din konst! det vet du ;)

#7 - - Veronika:

Lampan längst ned till vänster var speciell...ditt hem ser mysigt ut.