36 Läs mer >>
TACK! alla ni som röstade - JAG VANN. Tack vare er kommer mitt tryck att finnas till försäljning på www.universalpixel.se inom snar framtid.
 
...och som tack för att ni hjälpte mig till toppen har jag dragit två vinnare Sabine & Johanna. Hade egentligen bara tänkt att dra en vinnare, men eftersom det råkade bli en av mina bästa vänner gjorde jag det mer rättvist genom att dra ytterligare en. Tack igen!
 

1.TOPP!

9 Läs mer >>
SKAL BY TINA. Visst är det kul att kunna matcha sin personlighet med sin mobil. En cool accessoar som du bär med dig jämt och överallt. Dessa två är specialbeställda för att matcha sina nya ägare. Vill du också ha ett unikt skal - eller ge bort i present till någon du tycker om - maila förfrågan till: artbytina@hotmail.com
 
...och glöm inte tävlingen, avslutas om ett par dagar.
 
 

PERSONALITY

17 Läs mer >>
STICKERS. Investerade i ett gäng olika Art By Tina-klistermärken, nu ska nerklottrade toaletter, lyktstolpar och andra affischeringsställen bli snygga. Har ni bra idéer vart dom borde sitta? Kommentera så kanske det kommer hem några på posten.
 
Ps. Missa inte min utlottning & möjlighet att köpa det snygga printet till rabatterat pris.
 
 

STICKERS

9 Läs mer >>
STOCKHOLMSHELG. Jävligt bra helg. Jävligt bra spelning. Jävligt bra sol. Åkte upp till huvudstaden i fredags, jag, Darling och två vänner. Ölade på tåget. Lunch i Kungsträdgården, Fridays. Hotellöl. Öl på Harry B James. Öl på stadion. BON JOVI!!!!!! (= så.jävla.bra!). Efterfest på nattcafé. Sockerchock. På lördagen hade vi lite olika åsikter om vad dagen skulle bestå av, vi delade således upp oss, killarna drog på trav och vi drog på shoppingrunda som bestod mest av pärondrinkar i solen på Josefinas (= kompisen såg ut som en kokt hummer efteråt). Fick ett monster bland mina räkor (= gratis alkohol). Minglade med stockholmare, belgare och australienare. Blev apfulla (= hade asroligt). Mötte upp killarna och vänner. Lite mer öl. Och mat, massor av kött och djävulssås. Antog en utmaning, vann 500 kr (= en ny väska). På söndan var vi inte lika pigga. En jävligt bra helg.

 

STHLM.WEEKEND

13 Läs mer >>
DESIGN BY TINA. Jag fick frågan om att vara med i en designtävling hos Universal Pixel (UP). Inspirerades av ett citat jag sprang på i Zurich - och använde det tillsammans med en illustration av jordklotet. Blir inte mer rätt än så. Rösta via länken.
 
<<<<< Live Life to Discover >>>>>
 
Ps. Alla som röstar har chans att vinna en hemlig gåva a la Art By Tina. Kommentera här så jag vet vilka om har röstat och är med.
 
 

DESIGN.BY.TINA

8 Läs mer >>
SCENKONSTBIENNALEN 2013. Precis hemkommen från två grymma dagar i Jönköping tillsammans med teaterkollegor från hela Sverige. Sol, föreställningar, uteserveringsöl, suverän hotellfrukost - och massa skratt. Jag har så himla trevliga kollegor. Lite extra kul var att få se Karl Dyalls dansmoves på scen. Nu ska jag packa upp och packa om. Imorgon tar vi tåget upp till Stockholm över helgen. BON JOVI!
 
 

SCENKONST!

9 Läs mer >>
JÖNKÖPING. Åker till Jönköping på Scenkonstbiennal, ska se massa bra teater & dans, mingla med kollegor, äta hotellfrukost och sånt bra. Hörs om ett par dar.
 
Dagens outfit:  Leggings från H&M, linne från Gekås och en (DIY) Misfits-jacka.
 
 

MISFITS

17 Läs mer >>
GREETINGS FROM ZÜRICH. Nyligen fick jag möjlighet att åka till den coola staden Zurich i Schweiz. Under de fyra dagar jag var där såg jag massor av bra scenkonst, snygg street art, coola platser - tog långa fotopromenader och skålade med spännande människor från hela Europa. En väldigt spännande resa. En stad som fastnade i hjärtat.
 
"Live Life to Discover" - mitt nya livsmotto. Så jäkla bra.
 
Klassisk toalett-spegel-bild. Alla toaletter var coolt nerklottrade med klistermärken och tags. Jag satte själv dit min konst-bloggadress lite här och var. Bästa sättet att marknadsföra sig.
 
...långt långt där borta kan man skymta alperna. Lake Zurich.
 
Prime Tower. Alldeles nybyggt och skithögt. Suverän utsikt över hela staden.
 
Toalettbild nummer två. Prime Towers toaletter var alldeles leguan-gröna.
 
Zurich by night. Här drack vi rödvin på uteserveriing och skrattade ihjäl oss åt @tunemeltsmyheart
 
Västa coola byggnaden, en gammal fabrik som användes som teater. Rote Fabrik.
 
Festivalfeeling. Utomhusperformance.
 
Snygga kontraster, längst med ån var det betong och graffiti blandat med vacker natur. Jag blev förtjust.
 
Vackraste regnbågen.
 
Pissa inte här, Tack!
 
 

ZÜRICH

4 Läs mer >>
HEJ MÅNDAG. Hade helt glömt av att jag ska på äventyr nästan hela veckan. Idag har jag varit i Uddevalla. Imorgon blir det jobb i Borås. Onsdag & torsdag ska jag på scenkonstbiennal i Jönköping och på fredag drar vi upp till Stockholm & Bon Jovi!
 
Jeans & linne från H&M.

CASUAL.MONDAY

8 Läs mer >>
SOMMAREN ÄR HÄR. Och det är helt jävla underbart. I fredags hade vi personalfest på jobbet - tema "folkpark i garaget", jag överraskade med att bjuda in en linedance-instruktör. Haha. Succé. Igår var Eurovision ett givet val - hembjuden på tjejhäng. Vänner, schlager, chips, dip, ostar och vin. Klassiskt. Kvällen avslutades med en skål hos en väns vän.
 
Härligt när man äntligen kan gå barbent om kvällarna utan att få kycklingben. Min fina blommiga bustier är ett second hand fynd från Emmaus i Göteborg och shortsen är förra årets mode från Gina.
 
 

IT´S.SUMMER!

9 Läs mer >>
TODAYS. Idag har jag på mig en "fjärilsklänning" som jag fyndade nere i Ullared för en tia. Fynd. Efter jobbet ska vi ha vi ha personalfest - folkpark i garaget. Nu blir det fredagsfrukost med nybakade frallor - jag har typ världens bästa arbetsplats.
 
 

BUTTERFLYDRESS

17 Läs mer >>
KONST & ILLUSTRATIONER. Har uppdaterat mina konst- & illustrations-album på Facebook. Och ändrat så att alla kan komma åt och titta på dom. Klicka på bilderna så kommer ni direkt till respektive sida. Säg till om det mot all förmodan inte skulle funka. Är ni nyfikna på priser m.m. så är det bara att fråga! Eller lägg ett bud!
 
Länkarna verkar krångla: Men ni kan nå dom via min facebook-grupp Art By Tina. Ps. alltid kul med nya följare!
 

ART&ILLISAR