9 Läs mer >>
HALLOWEEN13
 
Bara för att det är maskerad behöver man ju inte skaffa kostymer/klänningar från maskeradbutiker i kass kvalité. Mycket bättre att skaffa snygga klänningar som man kan använda vid andra tillfällen också. Hittade två dösnygga på en sida som heter Gömda Juveler. Sugarskull-illustrationerna på modellerna har jag själv målat dit. Precis sådär skulle jag vilja att min Halloween-outfit såg ut. Firar ni Halloween - och i så fall - vad ska ni klä ut er till?
 
Ps. Vill ni beställa från sidan så har jag fixat en grym rabatt åt er, ni får 250 kr om ni uppger koden: Tina (och shoppar för 800 kr)

Länkar till klänningarna: Kimono Dress 299 kr & Burlesque Dress 449 kr
 
 

#HALLOWEEN13

6 Läs mer >>
STICKAT & SAMMET
 
Gårdagens look. Cerise & blått, fin kombo om man gillar starka färger. Som jag. Fast byxorna är svarta. Svart sammet.
 
 

#BLUEPINK

7 Läs mer >>
LÖRDAGSOUTFIT
 
I lördags hamnade vi, delar av tjejgänget på en (ännu en) oktoberfest i byn. Köre mina nyinköpta läderbrallor (bikbok) tillsammans med favorit toppen (hm). Och jublade lite över att mitt hår blivit såpass långt att jag kan börja använda donut igen. Yes! Väskan har jag fyndat i mormors gömmor, så himla fin!
 
 

#SATURDAYOOTD

5 Läs mer >>
KULTURAFTA 2013
 
Blev så himla glad när jag blev uppringd av en hälsokostbutik som frågade om jag ville ställa ut där under Kulturafta. Det kändes så väldigt rätt för min konst, speciellt de tavlor som skapats efter mitt äventyr i Indien, så mycket inspiration och intryck. Här får ni ett litet smakprov från utställningen. Harmoniskt.
 
 

#KULTURAFTA

4 Läs mer >>
SLOKHATTEN
 
I veckan fick jag tag på en superfin slokhatt, eller rallarhatt som det också kallas inne på bikbok, 49 kr. Blev jättejätteglad över det fyndet.
 
 

#SLOKHATTEN

6 Läs mer >>
TORSDAGSTEMA: AWAY FROM KEYBOARD
 
Denna veckas torsdagstema håller Artemilia i - och temat är Away from keyboard. Jag funderade länge, sedan började jag rota i teckningsmappen från förr. Hittade ett gammalt, förmodligen mitt första (och typ det enda) självporträtt jag har, blyerts och krita. Jag är ganska säker på att det är från någon bildlektion i högstadiet, slutet av 90-talet. Kanske -98. Skolfotot är från 9:an, 15 år gammal.
 
 

#AWAYFROMKEYBOARD

4 Läs mer >>
THE GOLDEN GOD
 
Min senaste målning, såld och levererad till ett nytt hem. Bild på hela tavlan finns här. Just nu håller jag på som bäst att välja ut tavlor inför en utställning på fredag, en 4-timmars utställning på något som kallas Kulturafta i min stad, Vara. Har blivit tillfrågad att ställa ut i en hälsokostbutik, och det tyckte jag passade bra. Temat jag har valt är Indien- och symbolinspirerat. Bor ni i närheten, kom och säg hej - om inte lovar jag att ta bilder och lägga upp från eventet efteråt.
 
 

#GOLDENGOD

4 Läs mer >>
ART BY TINA TIPSAR
 
Svårt att komma på presenter, dopgåvor eller julklappar? Ge bort ett presentkort så får mottagaren själv bestämma motiv. Kan också omvandlas till illustration eller tavla. Jag fixar det mesta, porträtt på barn & vuxna, husdjur, snygga inbjudningar, annorlunda bröllopsfoton, loggor - utmana mig!
 
 

#PRESENTKORT

4 Läs mer >>
LIVET. Just nu ser livet ut lite såhär. I helgen hängde jag med bästa vän och andra vänner i Göteborg, käkade mat, drack rödvin, hängde på svartklubb. Ja lite så. I söndags åt jag hundra kakor på kalas, eller egentligen bara två, men det fanns hundra att välja på. Annars så målar jag, planerar utställning, skapar coola mobilskal åt förhoppningsvis nöjda kunder och illustrerar nya projekt hejvilt. Men vet ni, följ mig på instagram så hänger ni med.
@art_by_tina
 
...och så har jag köpt en ny hatt.
 
 
 
 

#TINALIFE

0 Läs mer >>
ROSKILDE 2014.
 
För ett tag sedan lyste Roskilde ut en tävling  att designa nästa års tischa. Tyvärr blev jag inte en av dom tio finalisterna. Men så här såg mitt förslag ut.
 
#wherethemagichappends14
 
 

#ROSKILDE2014

6 Läs mer >>
AMSTERDAM. Vilken cool och galen stad. Konstigt att jag inte varit där förrän nu. Och ja, allt du någonsin hört om staden - allt är sant! Märklig upplevelse att kunna beställa "två öl och en joint tack" - och samtidigt betrakta storbröstade tjejer som står och åmar sig i röda skyltfönster. Som sagt, alla rykten om Amsterdam - it´s true.
 
Alla som besöker Amsterdam måste posera med The Amsterdam Letters. T som i Tina. Jag: -"Va synd att det inte finns ett t i Amsterdam. K: Men Tina - det gör det" haha.
 
Art By Tina goes to Amsterdam
 
Kollar in kartan och planerar fredagskvällens utgång. Red Light District.
 
The Bulldog. En av Amsterdams kändaste coffeshops. Amsterdams motsvarighet till Seven Eleven.
 
Funny People. Roligare än det ser ut.
 
Fick se ett stundtals ganska regnigt Amsterdam. Men det gjorde inte så mycket, köpte ett "I love Amsterdam" och därmed såg vi ut som alla andra som virrade omkring på standens krokiga och vingliga gator och hundratals broar.
 
...och cyklar. Herregud så många cyklar.
 
...satte mina stickers lite här och var.
 
Spacecake på ett annat känt coffeshop, Babas.
 
Amsterdammarna bor i väldigt lutande, smala hus...eller på vattnet. Mycket intressant. Nu är min nya dröm att bo på en husbåt.
 
Ett riktigt coolt ställe, helt dekorerat, från golv till tak inkl möblerna - med klotter och stickers.
 
Say no more.
 

#IAMsterdam

2 Läs mer >>
LET´S TURN BLUE INTO PURPLE.

#PURRRRPLE!