4 Läs mer >>
RÖD KJOL. Till oktoberfesten valde jag en röd kjol, jätteröd! I kombi med en kort topp med ananasprint. Det var ju rätt kallt eftersom det var öltält utomhus - så hade en armyjacka över också.
 
 

#VERYREDSKIRT

2 Läs mer >>
WINENIGHT & OKTOBERFEST. Nu har jag haft en sån där himla bra helg igen, med vänner, fester och skratt. I fredags kom en av mina bästa vänner och hennes kille ner från Stockholm - det firades med tacos och en box rödvin ungefär hela natten. På lördagen fixade jag och Sabine (aka superkockarna) middag till hela gänget - lakrits & svartvinbärssoppa med rödbetor, laxburgare och en svingod koriandersås. Före, under och efter middagen spelade vi TP, färgade regnbågshår, pimplade kemisk Mojito (typ äcklig), shotade Mummel (Jäger-kopia) och gjorde oss redo för höstens händelse här i vår lilla stad (eh by) - Oktoberfesten!
 
"Ful utan stil blir full utan stryk"
 
 

#OKTOBERFEST

4 Läs mer >>
VARDAGSFASHION. Batman. Neon. Transparent. Lack. Katten Maja. Coola mönster. Knästrumpor. Läder. Oversize. Manchester. Guns N Roses. Vardagsfashion.
 
 

#VARDAGSFASHION

7 Läs mer >>
HALF-DEAD-PROJEKTET. Valet föll på Hannahsom redan hade så fina blommor i håret. Tack för alla fina bidrag! Ni är så vackra och alla hade blivit så coola som halvdöingar. Självklart gör jag även dessa på beställning, för en hundring, byteshandel eller bjudlunch.
 
 

#HANNAH

8 Läs mer >>
HAND- & HEADSTAND. Idag filmade jag lite när jag körde några yogaövningar (därav den kassa bildkvalitén). Nästa steg är att hålla crow-pose (bild 1) längre än några sekunder, samt att så småningom kunna avancera och stå på händerna istället för huvudet, men det är fan svinsvårt och mina armar är för klena. Skulle vilja åka tillbaka till Indien och bosätta mig på ett yogacenter/ashram en vecka eller två.
 
 

#HEADSTAND

6 Läs mer >>
NEW. Ett gäng nya skal har sett dagens ljus. Ett till mig själv. Ett par beställningar och en magisk älva som söker efter ny ägare. Passar Samsung galaxy s3 och kostar 200 kr.
 
 

#MOBILSKAL

3 Läs mer >>
ROSA HÅR. Det var ju rätt fint. När jag tröttnar på det blå. Då blir det nog rosa igen.
 
Summer in Sicily 2013
 

#PINKHAIRDONTCARE

6 Läs mer >>
HALF-DEAD. Det här är bara ett ganska dåligt exempel, men jag kom på en idé som kunde vara cool, halvdöda porträtt. Vad tror ni om det? Någon som vill vara försökskanin? Kommentera och länka till en bild - måste vara tagen framifrån - så väljer jag ut någon i veckan.
 
 

#HALFDEAD

4 Läs mer >>
MISS SIXTY JEANS. Ibland kan man köra världsbra fynd på loppisar. Till exempel dom här jeansen för en tia, EN TIA!!!!1!!1!!
 
 

#MISS60

6 Läs mer >>
DIY. Loppisfyndat en hatt och ett halsband. Båda oanvända. Hatten patinerade jag mörkare och satte dit två svalor. Halsbandet sprayade jag rött (var lite solblekt innan) och skvätte lite svart lackfärg på för lite mer effekt. Nu ska jag bara hitta tillfällen att använda mina nya skapelser på.
 
 

#DIY

4 Läs mer >>
5 OUTFITS. 1. På jobbet idag. 2. En söndag i Slottskogen. 3. På väg till helgens rockkonsert. 4. Yogaoutfit.
5. En annan dag på jobbet.
 
 

#OOTDx5

3 Läs mer >>
YOGAMÅNDAG. Måndagar är yogadag. Jag kör två timmars lärarledd klass. Så jag får lite tips och idéer av poser och rutiner som jag sedan kan öva på hemma. Bryggan, eller Upward Bow alternativt wheel pose på yogaspråk är exempel på en pose som jag behöver öva mer på. Komma upp högre mot taket, räta ut knäna, armarna mer in mot kroppen - i samma linje som huvudet. Öva öva!

YOGA.MONDAY