DRESS LIKE RIHANNA

Rihanna har nog världens coolaste stil, älskar hennes färgglada outfits. I New York köpte jag en topp och en kjol som jag är ganska säker på att jag sett henne bära - och en färgglad topp som jag är säker på att hon skulle vilja bära. Visar upp mina designer-fynd från Century 21 så fort jag ...

GRAFFITI

Nu är jag hemma från New York! Grym stad! Har tagit typ 1000 bilder som jag ska visa för er. Men innan jag har hunnit fixa alla bilder så lägger jag upp en New York-inspirerad outfit. Kjolen kommer från H&M och skjortan härifrån.

PÅSK 2014

Oj vilken bra påskhelg. Fantastisk faktiskt. På långfredagen (gula hippie klänningen) åkte vi hem till min mormor för lite familjehäng och massa god mat. På påskafton (ananastoppen) hängde jag med vänner i gröngräset och pimplade mexikansk sol-öl, när dagen blev till kväll (guldbyxorna) grillade ...

PURPLE SKIRT YOGA

Yoga blir extra kul i en lila skjol. Fyndad på second hand för en billig peng. Boat pose. Lizard pose. Meditation. Forward Fold. Camel pose. Back bend.

SPRINGTIME

Ränder, batik, leopard, text, aztec - ja, jag älskar mönster! Min största kärlek i garderoben just nu är den blåa väskan i aztecmönster som min mamma vävt och sytt till mig i födelsedagspresent. Hon är fantastisk!

REGNBÅGSFÄRGER

På Salong Lillan & Martina i Vedum kan man nu betrakta min konst. Regnbågsfärger på väggarna. Och passa på att få en ny frisyr, dom är grymma! Ps. Alla tavlor är till salu.

BY HANNAH P

Älskar att bli avporträtterad, det är så coolt att duktiga konstnärer inspireras av mitt face. Jag är hedrad! Det är blir mitt 17:e porträtt - här kan ni se alla andra tolkningar av mig. Love them all! Och här är länken till fantastiska Hannah Design - hon gör grym digital konst.

A LEE DON´T LIE

Två par av mina favoritjeans. Båda är relativt nya. Lee-jeansen vann jag i en adventskalender - och dom passade perfekt. Har aldrig haft några jeans som suttit så bra! Dom slitna jeansen kommer från min sponsor - och dom sitter också perfekt, superbekväma.

KASHMIR

Lite beige inspiration. Klänningen jag har på mig är mjuk som kashmir. Passande nog är det också namnet på den. Här finns fler bilder.
Visa fler inlägg