1 Läs mer >>
Rihanna har nog världens coolaste stil, älskar hennes färgglada outfits. I New York köpte jag en topp och en kjol som jag är ganska säker på att jag sett henne bära - och en färgglad topp som jag är säker på att hon skulle vilja bära. Visar upp mina designer-fynd från Century 21 så fort jag packat upp. Tills dess tänkte jag tipsa om några Rihanna-inspirerade plagg som jag hittade hos min sponsor. Sporty top // pinup dress // yellow bikini // the little red 
 
 

DRESS LIKE RIHANNA

1 Läs mer >>
Nu är jag hemma från New York! Grym stad! Har tagit typ 1000 bilder som jag ska visa för er. Men innan jag har hunnit fixa alla bilder så lägger jag upp en New York-inspirerad outfit. Kjolen kommer från H&M och skjortan härifrån
 
 

GRAFFITI

3 Läs mer >>
Oj vilken bra påskhelg. Fantastisk faktiskt. På långfredagen (gula hippie klänningen) åkte vi hem till min mormor för lite familjehäng och massa god mat. På påskafton (ananastoppen) hängde jag med vänner i gröngräset och pimplade mexikansk sol-öl, när dagen blev till kväll (guldbyxorna) grillade vi korv på balkongen och körde en liten förfest innan vi drog på Rockabillyfest på lokala nattklubben. Påskdagen (svarta klänningen och vita rosor) tillbringades med darlings familj, massa god mat, lek med barn, solning, och öl på en brygga. Nice life!
 
 

PÅSK 2014

5 Läs mer >>
Yoga blir extra kul i en lila skjol. Fyndad på second hand för en billig peng. Boat pose. Lizard pose. Meditation. Forward Fold. Camel pose. Back bend. 
 
 

PURPLE SKIRT YOGA

1 Läs mer >>
 

#SELFIEBOMB

3 Läs mer >>
Ränder, batik, leopard, text, aztec - ja, jag älskar mönster! Min största kärlek i garderoben just nu är den blåa väskan i aztecmönster som min mamma vävt och sytt till mig i födelsedagspresent. Hon är fantastisk! 
 
 

SPRINGTIME

3 Läs mer >>
På Salong Lillan & Martina i Vedum kan man nu betrakta min konst. Regnbågsfärger på väggarna. Och passa på att få en ny frisyr, dom är grymma! Ps. Alla tavlor är till salu.  
 
 

REGNBÅGSFÄRGER

2 Läs mer >>
Älskar att bli avporträtterad, det är så coolt att duktiga konstnärer inspireras av mitt face. Jag är hedrad! Det är blir mitt 17:e porträtt - här kan ni se alla andra tolkningar av mig. Love them all! Och här är länken till fantastiska Hannah Design - hon gör grym digital konst. 
 
 

BY HANNAH P

1 Läs mer >>
Två par av mina favoritjeans. Båda är relativt nya. Lee-jeansen vann jag i en adventskalender - och dom passade perfekt. Har aldrig haft några jeans som suttit så bra! Dom slitna jeansen kommer från min sponsor - och dom sitter också perfekt, superbekväma. 
 
 

A LEE DON´T LIE

2 Läs mer >>
Lite beige inspiration. Klänningen jag har på mig är mjuk som kashmir. Passande nog är det också namnet på den. Här finns fler bilder
 
 

KASHMIR

5 Läs mer >>
För nån vecka sedan drömde jag att jag hade klippt en skitsnygg frisyr. Nu har jag gjort det. Sidecut...undercut. Det är nog lite av båda. Var ett och ett halvt år sedan jag hade sidecut senast, så nu var det dags igen kände jag. Luggen har blivit rakare och snyggare, färgen svartare och snyggare. I´m happy! 
 

NEW CUT

3 Läs mer >>
Just nu har ellos en rolig tävling där man får skapa sitt eget moodboard och samtidigt få chans att vinna 10000. Här är mitt. Röstar gör ni uppe i högra hörnet, röstar ni på mig så röstar jag på er. Deal? =)
 
 

MY SUMMERLOOK