KONST I BILHALL

För ett par veckor sedan blev jag erbjuden att ställa ut i en bilsalong som skulle förvandlas till en konstsalong över en helg. Självklart tackade jag ja. Och i helgen var det vernissage. 8 konstnärer, bubbel, pizza och goodiebags. Mycket lyckad tillställning som resulterade i att tre av mina tavlor fick flyga hemifrån. The Bird T(h)ree. Om drygt tre veckor är det dags för utställning igen - då i en konsthall. 
 
 
#1 - - Erika:

Åh vad roligt!

sv: Slappt och snyggt, helt enkelt :)

#2 - - milina.blogg.se:

Superfint!

---
Jag har en giveaway på bloggen där du kan vinna ett valfritt plagg ifrån Evasunderkläder! Det enda du behöver göra är att kommentera "Jag är med" samt en länk till plagget du skulle vilja vinna! Var gärna med! :)

#3 - - Veronika Lindh:

Vad kul för dig ((: och just att det var i en bilhall. Jag och familjen sprang omkring i bilhallar igår och letade bil. Din målning längst till höger med den svarta bakgrunden ser riktigt läcker ut.

Sv: Haha ((: Ja jag säger bara en sak: Res för fan!!! Jag önskar att jag hade tagit mig en sista resa under första graviditeten, nu har åren bara flugit iväg. Allt var så mycket enklare förr (; bara att boka och dra.

#4 - - Flisan:

sv: ja eller hur :D

#5 - - Bohista - be cool and do yoga. :

Underbart! Vilken känsla det måste vara att få ställa ut sina grejer och låta andra se dem :)

#6 - - Carro:

Vad roligt! Kul att det går så bra för dig!!Själv har jag lagt måleriet på is!

#7 - - Malin:

Så roligt! Kul att det var i en bilhall också:-)