GÖTEBORG #2

FESTIVAL&CONCERTS, PARTYLIFE / Permalink / 2
Göteborg round 2. Efter trippen till Smögen drog vi till Göteborg för att se Patti Smith & her band på Liseberg. Förfestparkhängde vid näckrosdammen - återförenades med min gamla roommate från högskoletiden + en massa andra sköna polare. Efter spelningen drog vi vidare till andra lång för öl. Ps. vi blev hyschade av folk under konserten för att vi pratade - vem fan gör så?
 
Dagen efter hade vi bokat in en skaldjurskryss med två polare, damn vad mycket kräftor, räkor, musslor och annat gott. Suveränt. Och kul show. Mycket schlager. Efterfesten blev på Magnus & Magnus där jag sprang på två polare från förr. 
 
 
#1 - - Veronika Lindh:

Låter som att du kommer att ha fullt upp i Höst ((: Jag började ju att läsa en "starta eget kurs" och halvvägs in i kursen så kommer jag på att det faktiskt är riktigt kul att plugga, vill ju plugga vidare. Men det kanske bara var bra att jag kom på det lite sent, så man får värma upp lite. Jag har inte lagt ned någon energi på studier sen jag gick i mellanstadiet - jag var totalt ointresserad hela högstadietiden.

#2 - - Grimgoth:

Hoppas Patti Smith var bra och att hon körde "because the night".

Till top