GALLERI ORO

Nu har jag avslutat min kurs i Projekt & Idégestaltning på konstskolan i Angered. Det här blev resultatet från höstens arbetsprocesser. En utställning på Galleri ORO i Majorna. Mycket lyckad vernissage med massor av besökare. Mitt projekt bestod av fem delar. The Artie Project - en samling av 100 skisser av mig själv i olika skepnader. Jaget - akrylmålning i djurskepnad. The Artie Wall - där besökarna själva kunde måla sitt porträtt. Jag har även klippt ihop en "selfie"-film - som en slags dokumentation av vad jag sysslat med och varför. Under hashtagen #theartieproject på instagram - har man även kunnat följa mitt konstprojekt under hela hösten. 
 
Visst fick vi till en snygg affisch? Skapad av mig och en kurspolare. Nöjd med det resultatet. Som en stjärnhimmel skapad av sandpapper. 
 
 
 
#1 - - Malin:

Ja, om man står framför trappan och tittar mot Dramaten då jobbar jag i byggnaden till höger. Kika efter en jättestor RBS skylt:)
Haha ja det ska jag göra. Brukar du vara där på jobbet?

#2 - - FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor:

Åh vad roligt ser fantastiskt ut. Vad roligt att du reser så snart hoppas du får en riktig kanon resa.Kram

#3 - - Veronika Lindh:

Snyggt och professionellt ((:

#4 - - Linda-Mamma till Alfred:

Jävligt, JÄVLIGT grymt Tina! Bara älskar denna video, nu när uppdraget är inlämnat o klart kan du ju alltid lägga på låten let´s take a selfie;)
Säger bara grymt bra jobbat!Love it!

#5 - - carro:

Vad roligt det ser ut :)