BERLIN

Packar och sånt. Om 4 timmar ringer klockan så vi kan ta oss till Landvetter och hoppa på planet till Berlin. Hej Berlin Wknd. Bilder från när jag var där senast, 2007.

GLOWINGGREEN

Fortsätter på temat grön och slänger upp några bilder på ett par coola örhängen jag nyligen införskaffade. Till dessa skulle den här ursnygga klänningen passa perfekt.

LIBERTY

Veckans torsdagstema är "grön". Det första jag tänkte på var frihetsgudinnan. Och sen tänkte jag på streetart, det blev någonting mitt i mellan. Med inspiration av Mayafolket. Här kommer mitt bidrag. Ps. nu längtar jag mer än någonsin efter att få se "the real thing" i slutet av april.

ORANGE

Lite av mina senaste konstnärliga skapelser som jag visat upp på instagram @art_by_tina. Orange verkar helt klart vara min favoritfärg just nu. Kanske saknar jag solen så jag försöker återskapa den genom min konst istället. Ja så kan det ju vara. Idag har jag gjort något jättesvårt, jättemodigt och ...

ESSAOUIRA

ESSAOUIRA by the coast Fortsättning på vårt Marockanska reseäventyr. Vi packade ihop våra prylar och satte oss på lokala bussen mot kuststaden Essaouria. Marockos grekland. Ja så kan man nog förklara det. Vitkalkade hus, tusentals katter, måsar, fiskebåtar och blå dörrar. På 60-talet åkte en massa ...

TINABYSMÄM

Alltså, man blir ju mållös. Kolla här så fantastiskt vackert urduktiga Smäm har porträtterat mig. I´m in love. I mig själv. Och så vill jag färga håret rosa. Igen. Såklart.

PINEAPPLE

Så här kan man se ut på en lördag när man ska på spelning på lokala nattklubben i Vara. CC Rock mfl levererade grym musik och vi festade fram till gryningen.

SUNSET

Längtar som tusan efter hav, stränder och vackra solnedgångar. Fick hem en cool baddräkt. Bakgrundsbilden kommer från paradisön Caye Caulker utanför Belize i Karibien. Dit längtar jag tillbaka. Nästan varje dag. En ö där det första man möts av är en skylt som säger "go slow, no shoes" och ...

FLAMINGOROCKS

Först gjorde jag en logga till en tjej som gör suveräna Rockabilly-smycken, Rockastella - sedan blev flamingosarna omgjorda till en rockig illustration och sen, slutligen - blev dom monterade på en stor (1x1 meter) canvastavla och flyttade till Stenungsund. Historien om flamingosarna.

MÅNKATTEN

Men kolla här då! Grymt duktiga tatueraren Vilda (som gjort min sleeve & min chestpiece) har valt ut min månkatts-idé till en av tre finalister - flest likes på facebook och instagram vinner gaddningen. Sjukt bra tävling! Vill ni hjälpa mig kamma hem det här så kan ni rösta via facebook Vilda Art ...
Visa fler inlägg