9 Läs mer >>
Packar och sånt. Om 4 timmar ringer klockan så vi kan ta oss till Landvetter och hoppa på planet till Berlin. 
 
Hej Berlin Wknd. 
 
Bilder från när jag var där senast, 2007. 
 

BERLIN

2 Läs mer >>
Fortsätter på temat grön och slänger upp några bilder på ett par coola örhängen jag nyligen införskaffade. Till dessa skulle den här ursnygga klänningen passa perfekt. 
 
 

GLOWINGGREEN

3 Läs mer >>
Veckans torsdagstema är "grön". Det första jag tänkte på var frihetsgudinnan. Och sen tänkte jag på streetart, det blev någonting mitt i mellan. Med inspiration av Mayafolket. Här kommer mitt bidrag. 
 
Ps. nu längtar jag mer än någonsin efter att få se "the real thing" i slutet av april. 
 
 

LIBERTY

4 Läs mer >>
Lite av mina senaste konstnärliga skapelser som jag visat upp på instagram @art_by_tina. Orange verkar helt klart vara min favoritfärg just nu. Kanske saknar jag solen så jag försöker återskapa den genom min konst istället. Ja så kan det ju vara. Idag har jag gjort något jättesvårt, jättemodigt och jättenervöst. Som har med konst och min framtid att göra. 
 
 

ORANGE

9 Läs mer >>

ESSAOUIRA by the coast

Fortsättning på vårt Marockanska reseäventyr. 

Vi packade ihop våra prylar och satte oss på lokala bussen mot kuststaden Essaouria. Marockos grekland. Ja så kan man nog förklara det. Vitkalkade hus, tusentals katter, måsar, fiskebåtar och blå dörrar.  På 60-talet åkte en massa hippies hit och bosatte sig, flera bor fortfarande kvar, brunbrända västerlänningar med långt grått hår.

Bodde på hotell Beau Rivage, perfekt placerat mellan medinan och havet. Promenader. Öl. Terrasser. Fågelbajs (jag blev bajsad på tre gånger på två dagar, vad är oddsen?). Spritshopping. Häst-taxi. Falafel & öl party. Balkongfest. Kompiskatter. Wall walk. Strandpromenad. Söndriga sandaler. Monster attack. Färsk fisk och grillad bläckfisk. Livemusik med Marockos Bob Marley. Fantastisk solnedgång och god mat. Så beskriver jag den här fantastiska staden som kom att bli min favorit, om (eller när!) jag åker tillbaka till Marocko är det här jag placerar mig, med alla katter. In shala!

Efter ett par dagar här tog vi bussen tillbaka till Marrakesh (tredje gången gillt) för en sista natt med ”Cirque du Maroc” innan det var dags att dra tillbaka till vintersverige.

Tips, titta på filmen Hideous Kinky med Kate Winslet, filmad både i Marrakesh och Essaouira. Om att bosätta sig i ett annat land, hitta kärlek och sig själv, tillsammans med två barn. Riktigt bra. Tycker jag!  

 

ESSAOUIRA

7 Läs mer >>
Alltså, man blir ju mållös. Kolla här så fantastiskt vackert urduktiga Smäm har porträtterat mig. I´m in love. I mig själv. Och så vill jag färga håret rosa. Igen. Såklart. 
 
 

TINABYSMÄM

4 Läs mer >>
Så här kan man se ut på en lördag när man ska på spelning på lokala nattklubben i Vara. CC Rock mfl levererade grym musik och vi festade fram till gryningen. 
 
 

PINEAPPLE

2 Läs mer >>
Längtar som tusan efter hav, stränder och vackra solnedgångar. Fick hem en cool baddräkt. Bakgrundsbilden kommer från paradisön Caye Caulker utanför Belize i Karibien. Dit längtar jag tillbaka. Nästan varje dag. En ö där det första man möts av är en skylt som säger "go slow, no shoes" och leguanerna är fler än invånarna. 
 
Fick ett grymt erbjudande från Gömda Juveler (som baddräkten kommer ifrån) att dela med mig av om ni är sugna på att shoppa snygga badkläder, underkläder eller partyklänningar. 1. Köp 4 betala för 3, kod GREEN. 2. Shoppa för 500 kr få 25%, kod CYAN. 3. Shoppa för 1700 kr få 500 kr i rabatt, kod MAGENTA. 4. Shoppa för minst 250 kr få gratis frakt, kod YELLOW. 
 
 

SUNSET

1 Läs mer >>
Först gjorde jag en logga till en tjej som gör suveräna Rockabilly-smycken, Rockastella - sedan blev flamingosarna omgjorda till en rockig illustration och sen, slutligen - blev dom monterade på en stor (1x1 meter) canvastavla och flyttade till Stenungsund. Historien om flamingosarna. 
 
 

FLAMINGOROCKS

6 Läs mer >>
Men kolla här då! Grymt duktiga tatueraren Vilda (som gjort min sleeve & min chestpiece) har valt ut min månkatts-idé till en av tre finalister - flest likes på facebook och instagram vinner gaddningen. Sjukt bra tävling! Vill ni hjälpa mig kamma hem det här så kan ni rösta via facebook Vilda Art Tatuering eller via instagram @vilda12. Helst på båda ställena *blinkblink*. 
 
Lekte lite i photoshop för att känna efter. Jo, det känns helt rätt!
 
Ps. Jag vann!!!!

MÅNKATTEN

5 Läs mer >>
I torsdags tog jag tåget till Hamar, en liten norsk stad 1,5 timmar utanför Oslo. Där var jag inbjuden till att se det nya sjukt coola kulturhuset, allt i råmaterial, betong och trä - och gå på premiären av en dansföreställning av Regionteater Väst - där jag jobbar som kommunikatör/pressansvarig/webbredaktör - och Teater Innlandet + Panta Rei Danseteater. Vilken kväll, vi skålade och hurrade i skumpa för att sedan bli bjudna på suverän plockmat, kvällen avslutades på en Irländsk pub. Studsade i säng runt 3-tiden för att lika fort studsa upp några timmar senare för att hoppa på tåget hem igen. Två helt normala arbetsdagar i min värld. 
 
 

HAMAR24H

2 Läs mer >>
Lagom till Valentine´s Day fick jag hem ett par röda paljettbeströdda panties från Gömda Juveler. Dom fick mig att tänka på Moulin Rouge. 
 
 

MOULINROUGE