MÅNKATTEN

KROPPSKONST / Permalink / 6
Men kolla här då! Grymt duktiga tatueraren Vilda (som gjort min sleeve & min chestpiece) har valt ut min månkatts-idé till en av tre finalister - flest likes på facebook och instagram vinner gaddningen. Sjukt bra tävling! Vill ni hjälpa mig kamma hem det här så kan ni rösta via facebook Vilda Art Tatuering eller via instagram @vilda12. Helst på båda ställena *blinkblink*. 
 
Lekte lite i photoshop för att känna efter. Jo, det känns helt rätt!
 
Ps. Jag vann!!!!
#1 - - Kashaya:

Fin.=) Hoppas du vinner.

#2 - - Micke:

Riktigt bra tatuering! (Såklart!) ;-)
sv:
Ja, det förstår jag! Bara för dig att följa med i vågen. ;-)

#3 - - Malin:

Jo det är klart. Så är det med alla jobb. Men ditt verkar vara lite mer spännande;) Fast också tidskrävande kan jag tänka mig.

Jättefin månkatt! Hoppas du vinner :)

#4 - - Malin:

Sv: Ja, Berlin är en riktigt nice stad. :)

Har röstat på dej på båda ställena, lycka till! :)

#5 - - Linda-Mamma till Alfred:

Sååå ballt!Men vinner man en gaddning med ditt motiv då,eller är det du som vinner gaddningen med ditt egna motiv...?Jaja jag har i alla fall röstat!
Jo det är ju klart men jag har varit i Barcelona en gång,så jag tycker inte det räknas riktigt så det mesta men vill nog åka dit igen framöver. Men nu blir det ju en annan grym stad,skall blir grymt kul! Kul när det faktiskt blir av så man inte sitter o drömmer i onödan!
Så 1 gång om året skall jag göra en sådan här resa nu. Näää i sommar borde väl inte vara några egentliga problem att vara borta en weekend, så hojta till ifall ngt är på g, så ser vi!
By the way jäkligt sugen på att tatuera en hummingbird och det är lite ditt fel;)hihihi sedan så mitt presentkort av dig så vill jag nog ha en hummingbird just;) Men vet inte riktigt hur den skall vara;)Kanske en blandning av en hummingbird & den grymma quetzalen du gjorde,diggar den långa svansen!!

#6 - - Bodypalace:

Fin! Var ju skitsnyggt på handen! Klart man röstar ^_^

Till top