3 Läs mer >>
Två kvällar i rad har vi spenderat i Lidköping.  Ätit världsgod pizza. Gått igenom drinklistan på Bakgår´n och Tisdax-festat med Adam Alsing på Stadt. Och imorgon - we´re going to i Ibiza!
 
 

PARTY LIDKÖPING

3 Läs mer >>
Igår hamnade vi på Borås Djurpark. Egentligen vill jag inte alls stödja djurparker och djur i bur. Det enda stället som jag tycker är riktigt bra är Nordens Ark där man värnar om utrotningshotade djur och där dom har stora inhängnader och blir bra omhändertagna av kunniga människor. Men jag måste ändå säga att jag tyckte att djuren på Borås Djurpark såg ut att vara välmående, glada och gilla sina hem - ett starkt bevis för det är att flera av dom faktiskt får ungar trots fångenskap. Så tummen upp för det. 
 
 

AT THE ZOO

2 Läs mer >>
VICIOUS ROCK FESTIVAL TROLLHÄTTAN. Alltid kul när städer fixar minifestivaler med band och öltält. Det vill man ju stödja. Så vi drog till Trollhättan, trodde vi bara skulle bli ett par stycken - men helt plötsligt var vi ett rejält gäng som pimplade öl och sjöng "tuttar tuttar tuttar överaaaaallt" (Hjalle & Heavy om ni minns från på rymmen?). Skitarg (...ser du vem som kommer där, tomten med maskingevär), Lillasyster (fd LOK) & Dökött (Heavy) - ja dom levererade på scen! Ravaged, Sister Sin & Pretty Maids lyssnade vi mest på från håll. 
 
 

VICIOUS ROCK

3 Läs mer >>
Tog med mig bästis och drog ut till Tjörn och lyckades pricka in sommarens (förmodligen) varmaste dagar. Bosatte mig hos mina föräldrar i Rönnäng, bland katter och pelargoner. Första kvällen hamnade vi på trubadurkväll på cafét - stammishaket vid Rönnängs brygga. Andra dagen körde vi sol och bad på Klädesholmens klippor. Räkmackelunch. Hälsade på en bloggpolare Maria vid Mossholmen som var ute med båten. Hajkade ut och letade ungdomsminnen vid döskalleklippan i Bäckevik. Picnic på berget. Nakenbad i viken. Kvällsdop i Bleket och Mojito gjord på mammas odlade pepparmynta. Tredje dagen körde vi Arvingarna all in - fick reda på att dom skulle köra en heldag på Klädesholmen, tre spelningar på samma dag. After Beach med livemusik och grillbuffé. Inte så tokigt. På kvällen var jag tvungen att dra hem till slätta igen - för att dagen efter tagga hårdrocksfestival i Trollhättan. 
 
 

SUNNY TJÖRN

2 Läs mer >>
När vi kommit hem från Karlstad drog vi samma dag till Göteborg. Lördag: 75-års kalas. Liseberg. 25-års fest. Nefertiti. Söndag: Frozen yoghurt. Skumpa i park. Ölhäng på andra långgatan. Parkefterfest. Hotell. Måndag: Thailunch. Trädgårdsföreningen. Palmhuset. Fika. Tåg hem. 
 
 

GÖTEBORG

1 Läs mer >>
Förra helgen drog vi upp till Karlstad och helgfestivalen Putte i parken. Där rockade vi loss med Turbonegro, Black Label Society, Syster Sol, Stiftelsen, Raubtier - och en hel drös med nya värmlandsvänner. Myten om att solen alltis skiner i Karlstad - ja, så sant som det är sagt - soliga Karlstad! Vi gjorde om min bil till en husbil och placerade oss på sjukhusets parkering. Vilken lyx. För 40 kronor natten fick vi tillgång till toalett, mobilladdare, bankomat, frukost och en uteservering.
 
Under veckan som gått har jag vart med på en nakenfotografering, ölat på andra långgatan i Göteborg, överlevt en attackförkylning, bilat till Tjörn för att säga hej till mina föräldrar i Rönnäng, hängt på trubadurkväll vid havet, hajkat till döskalleklippan, solat och badat på Klädesholmens klippor och sett Arvingarna live på en pråm på samma holme. Men mer om allt det i kommande inlägg - nu drar vi på metalfestival i Trollhättan. VICIOUS!
 
 

PUTTE I PARKEN

3 Läs mer >>
Efter jordgubbensdagkalaset i Vara packade jag bilen på nytt och åkte ut i skogen, hem till mormor utanför Alingsås. Hon behövde sällskap och jag gillar att vara hennes sällskap. I dagarna tre åt vi god mat. Räkor, gazpacho, grillat kött, stekta kantareller, jordgubbar - ja allt möjligt gott! När vi inte åt mat gjorde vi pensionäriga saker som att se på allsång på skansen, handla mat i flera timmar, hänga på vårdcentralen och promenera sakta sakta på grusvägar och plocka kantareller. 
 
 

SKOGEN

3 Läs mer >>
INOMHUS PICNIC & JORDGUBBENSDAG. Varje sommar, veckan efter midsommar firas Jordgubbensdag här i vår lilla småstad. Årets fest i dagarna två. Förfester, öltält, liveband, efterfester - alla är där! Jag bjöd in till picnic i parken som förfest - men det svenska sommarvädret havererade mina planer totalt. Så picnicen fick flytta in i vardagsrummet - bort med möblerna och fram med alla filtar och kuddar vi kunde hitta. Blev supermysigt. Vi bannade även spotify och plockade fram min gamla sterra och cd-samlingen. Klockren idé. Hej Spice Girls hahaha. 
 
 

PICNIC PARTY

1 Läs mer >>
LIVET PÅ SOLVÅG. Direkt efter midsommar hängde jag med brorsan och hans fiskebåt ut på havet i några dygn, med utgångspunkt från hamnen i Grebbestad. Vårt mission: Båten full av makrill! Det blev kanske inte riktigt den fiskelyckan han tänkt sig (fruntimmer på båtar är ju tydligen skrockfullt haha) men vi fick ju iaf umgås 24 timmar om dygnet - och en hel del firrar blev det ju ändå. 
 
 

SOLVÅG

1 Läs mer >>
På midsommardagen tog jag och tre tjejpolare till Smögen för att hänga på brorsans båt. Båtfest. Sjöbordsfest. Bryggfest. Smögenbyggan. Bremers. Skäret. Efterfest i soluppgång. Damn vilken kväll. Och så skoj man kan ha på Smögenbryggan. Galet mycket folk. Mest stek & brats men vi hade skoj ändå haha. 
 
 

SMÖGEN

0 Läs mer >>
SOMMARTIDER HEJ HEJ. Jag har semester och datorn får inte hänga med. Därav kasst bloggande. Men jag hoppas alla alla ni andra också har sommarsemester och inte är så ledsna för det. Jag har hittills haft semester från och med midsommar och på den tiden har jag firat midsommar på landet och på Smögen, lekt fiskare i Grebbestad (på en riktig fiskebåt faktiskt), druckit Bloody Mary och Koskenkorva i Uddevalla samt tagit skogspromenader med min mormor utanför Alingsås. Och nu strax åker vi till Karlstad på Putte i Parken festival. Alla äventyr kommer läggas upp så småningom. Vi börjar med midsommarafton.
 
 

MIDSOMMAR14