BLOODY HUNT

.WORLD BY TINA, PARTYLIFE / Permalink / 4
BLOODY HUNTING IN HELSINKI
 
Sååå. i Fredags hoppade jag och bästa vännen på Finlandsfärjan - ja till Finland såklart. En partynatt på båten dit. En partynatt i Helsingfors. Och en partynatt på vägen hem. 3-dagars röj med andra ord. Och vårt mission - att hitta Helsingfors bästa Bloody Mary - vi testade många, väldigt många. Men så värst fantastiska. Nä, inte direkt. Dom bästa (so far) finns fortfarande på en takterass i Riga och på en fancy cocktailbar i Wien.
 
Resultatet av "the bloody hunt" i Helsingfors: 
 
New York - Finlandsfärjans nattklubb. Helt ok bloodys. Drickbara men långt ifrån perfekta. 
 
Kappeli - Trevligt ställe på esplanaden, inne och uteservering. Perfekt ställe för #aftersea. Helt klart godkända Bloodys även om dom kunde vart en aning smakrikare. 
 
Boulevard Social - Helt klart ett av dom bästa matställena (och förmodligen drickställena) i stan. Vi tog en avsmakningsmeny och delade på 8-rätter. Grymt gott - speciellt pilgrimsmusslorna och den gröna gazpachon. Bloodysarna var goda, väldigt goda (och dyra), men minus för att dom smakade nejlika och ketchup. Rätt ska vara rätt. 
 
Grotesk Bar - Namnet var coolare än stället, bra uteservering, lite festivalfeeling. Och - riktigt goda Bloodys (efter alla andra besvikelser) - här drack vi till och med två. 
 
Bar Llamas - Vårt favoritställe alla gånger! Mexikansk bar med växter, gungor, snygga soffor, Frida Kahlo på väggen - ja helt klart ett ställe i min smak. Men tyvärr hade dom slut på tomat juice...så istället drack vi snordyra Mojitos med chili och ingefära. 
 
Kokomo Tiki Bar & Room - Bartendern tog en halvtimme på sig att fixa drinkarna - våra förhoppningar var höga kan man säga. Goda, men inte i förhållande till hur mycket jobb han la ner på dom. Men det gjorde inte så mycket för det var ett coolt ställe och vi fick sitta i hängfåtöljer. 
 
Scandic Marski - Nattens sista bloody intog vi i hotellbaren - men den kunde vi lika gärna skippat helt för den var vidrig och smakade tomatpuré. Hittade min halvdrucken vid nattduksbordet när jag vaknade. Dåligt betyg. 
 
 
#1 - - MISS REBECCA:

Hej! Jag har kommit med i en skönhetstävling i England och det skulle betyda hur mycket som helst om du kunde gå in och gilla min bild på facebook. (en likes ger en vote)
Du får gärna dela bilden också om du orkar men annars är jag över nöjd med en gillning.
Tack så mycket /Rebecca
Rebeccamikaelsdotter.com


https://www.facebook.com/MissBritishEmpire/photos/a.483762418418252.1073741860.177898752337955/505516449576182/?type=1&theater

#2 - - Linda-Mamma till Alfred:

Svår bloody hunt!Min absolut godast Sangria drack jag givetvis i Madrid,jäklar vad god!!
Ah kul!!Ok då kan jag jobba t 15 eller ngt iaf!

#3 - - Veronika Lindh:

Haha ((: vilken resa

#4 - - bookofems.blogg.se:

Härligt med kryssning! :D

Till top