10 Läs mer >>
Hurra för mig, idag fyller jag år! 32 eller 22 - ålder spelar ju inte så stor roll. Firat med kalas både hos mig och hos en polare som fyller år imorgon. Kalasdag. Blev firad med helt fantastiska presenter, en hemlig resa någonstans i Europa, ett urfint halsband, skålar från min favoritbutik Indiska, en handvävd väska som alla boho-chicks kommer bli grymt avundsjuka på, ett gäng trisslotter som ska göra mig till miljonär - och taaadaaa - en bil!
 
Ps. gillar ni klänningen så finns den här
 

BIRTHDAY GIRL

4 Läs mer >>
Igår körde jag all in på leopard (jobb-AW i Borås). Trashade jeans med leoparddetaljer och en ny lite transparent skjorta som jag fyndade på ett Lindex-event i veckan. Liknande jeans med olika slitningar och detaljer kan man hitta här - glöm inte att kolla uppe i högra hörnet för aktuella erbjudanden.
 
 

TRASHED

13 Läs mer >>
Kolla in den här fina missoni-inspirerade bikinin. Hur fin som helst. Jag är redo för sommar. Typ nu. Just denna verkar ha utgått ur sortimentet men jag hittade den här söta på samma sida "vintage style" - urfin faktiskt! Dessutom - 25% rabatt via detta erbjudande. Och med koden FRI FRAKT - blir det - just det - fri frakt. 
 
 

BEACH 2014

5 Läs mer >>
Denna veckas torsdagstema är smycken det har Smäm bestämt och alla kreativa bidrag hittas hos henne. Här är mitt. Det blev en snabbskiss på cirka tre minuter under en te-paus vid skrivbordet. En drottning från 1800-talet.
 
 

SMYCKEN

1 Läs mer >>
Det är är vad jag hållt på med senaste tiden i min ateljé. En stor ko-skulptur. En helig ko som varit på holi-festival. Ni vet sån där indiskt färgfest som ser så fantastiskt ut. Om en dryg månad ska hon ställas ut i en konsthall, men tills dess får hon bo i yogarummet. Håller på att fixa med en box som hon ska stå på. I guld. 
 
 

HOLICOW

3 Läs mer >>
Welcome to the jungle. Djungeln fotograferade jag när jag var på äventyr i Costa Rica och här kan ni hitta en liknande klänning
 
 

JUNGLE

4 Läs mer >>
Fina fåglar pryder min kropp. Quetzalen på bröstet och påfågelarmen är gjord av Vilda på Bläckbyrån Wga, Kungsfågeln som flyger på mina revben är gjord av Polaren Per på Den gamla skolan i Borås och mina kissing birds är gjorda av Roberth på Pistolero i Borås. Vackra fåglar. Fast nästa gång blir det en katt. För att väga upp. 
 
 

CRAZY BIRD LADY

2 Läs mer >>
Mina senaste skapelser, tavlor, skisser, teckningar och mobilskal. Kan avslöja att jag är inbjuden till två utställningar i vår, en i början av april och en i början av maj. Det ser jag fram emot - att få visa upp det jag gör för omvärlden, på riktigt, utanför internet. Ni som är intresserade av min konst kan hänga med i min instagramvärld - @art_by_tina) - där visar jag upp det mesta jag sysslar med. I veckan kommer jag visa upp mitt senaste projekt, en skulptur - en stor ko som varit på holi-festival - ni kommer fatta när ni ser den. Kanske. 
 
 

ART MARS14

5 Läs mer >>
Ibland skulle man ju vilja flyga. Bakgrundsbilden har jag klickat från ett hustak i Panama City och klänningen kan man klicka hem här
 
 

BACK WINGS

6 Läs mer >>
Ett gäng av mina senaste illustrationer. CatBabe. Bertil the bird. Kiss & Tell. rAt by Tina. Familyhair. Maya of Liberty. Vill ni se fler av mina skapelser kan ni kika här. Gör även illustrationer på beställning både porträtt och utifrån alla möjliga olika önskemål. 
 
 

ILLISARBYTINA

10 Läs mer >>
DRESSED IN STAR SKY. Fick hem en klänning som ser ut som om man har stjärnhimlen på sig. I like it. Letade fram en liknande klänning med svart spets - och passar samtidigt på att tipsa om ett bra rabatt som gör att man kan få ett plagg helt gratis
 
 
 

STARSKY

3 Läs mer >>
I fredags drog jag upp till Stockholm för jobb, danskonst och förfirande av St Patricks day. Fredagen innehöll mest möten om danskonst och på kvällen fick jag möjlighet att se och medverka i två vitt  skilda dansföreställningar på Dansens Hus. En hyllning till den indiska dansaren Lilavati och ett Silent Disco. Tummen upp för repertoaren på Dansens Hus. På lördagen samtalade vi lite mer om danskonst - och sen begav jag mig till Bromma för häng med en av mina bästa vänner. God mat, vin & skratt. Drog in till Gamla Stan och hängde på O´Connells där vi mötte upp en skådespelarvän till mig och fd kollega. För er som har koll på modebloggerskor så är Fanny Lyckman hans dotter. Och för att passa på att göra lite PR - är ju trots allt marknadsförare - så kan man gå och titta på honom i föreställningen Gubbjävel som har premiär 1 april på Teater Brunnsgatan Fyra. Vi avslutade kvällen i fortsatt irländsk anda på Galways - någonstans runt 3-tiden. Eller nej nu ljög jag, vi avslutade kvällen med ett glas vitt vid köksbordet, och klockan var nog närmare 5.
 
 
 

GOIRISH