VISIT TO VIENNA

VISIT TO VIENNA23-25 maj 2014 "Hey we need a visit to Vienna, I've heard that there's something about that fallen town" Freitag. Klockan 06.00 var vi på flygplatsen då visste jag fortfarande inte vart surprise-resan skulle bära av. Även om Wien var i min topp-3-gissning (och förhoppning!) av olika ...

DANCE IDIOT, DANCE

Leggings är det svårt att ha för många av. Dessa i batik landade i min brevlåda förra veckan. Perfekt för yoga. Tyvärr verkar det som just dessa är slutsålda men hittade ett par jag tyckte var minst lika snygga. Och glöm inte att kolla in deras aktuella erbjudanden: denna vecka: 500 kr i rabatt.

COPENHAGEN DIARY

The Copenhagen Diary16-18 maj 2014 Fredag. Hoppade på en buss från Helsingborg som tog oss över bron till Köpenhamn. Hade säkert varit snabbare att ta båt + tåg. Men bussen var billig och vi slapp byta fordon. Virrade runt en stund i stan eftersom darling ignorerat mitt förslag att införskaffa en ...

BIBU2014

I slutet av förra veckan drog hela teatern jag jobbar på ner till Helsingborg för 2-dagars teaterfestival. Fick bo i ett rosa hotellrum, se kanadensiska människofår i en park, en österrikisk baglady, dansande djur av olika arter - och dricka öl med alla mina coola kollegor och annat teaterfolk på ...

BLACKLACK

Fick hem ett par megatighta lackleggings för ett tag sedan. Blir perfekta till sommarens festivaler. Hittills är två inbokade, STHLM Fields och Solid Sound. Är man på jakt efter just snygga lackleggings kan jag tipsa om dessa. Och med rabattkoderna så blir det billigare.

DESIGN BY TINA

När jag kom hem från Köpenhamn låg ett paket och väntade på mig. En av mina senaste tavlor upptryckt på väska och mobilskal. Riktigt nöjd med både trycket och kvalitén.

HOLICOW/SHOW

Just nu ställs min Holicow ut i konsthallen på Vara Bibliotek. Och idag fick jag besked om att den är antagen till Skaraborgssalongen 2014 i Skövde. Vernissage 6 juni. Hurra för min heliga ko!

HOT PINK

Fick hem ett chockrosa tischa från min sponsor. Sjukt bekväm och sjukt lysande. Skulle inte heller tacka nej till den här toppen - också chockrosa - och med ursnygg rygg. Finns i massa olika färger. Ps. Med koden "Tina" får ni alltid 250 kr i rabatt.
Visa fler inlägg