4 Läs mer >>
LIFE UPDATE. Just nu händer det typ tusen saker i mitt liv. Så jag har lite svårt att fokusera och hitta koncentration. Jag jobbar heltid...samtidigt som jag pluggar konst på heltid. Börjar känna mig hemmastadd efter flytten till Uddevalla, lägenheten börjar kännas som ett hem. Min nya ateljé börjar ta form. Imorgon är det invigning! Helgen har jag reserverat för att hänga med mina fantastiska vänner. Och helgen därefter har jag tillsammans med konststudenterna på skolan utställning på Galleri ORO i Majorna, Göteborg. Första gången något av mina verk ställs ut i Gbg, så det känns extra kul! Samma helg har jag också bokat in en konsert på Pustervik och Konstloppis i Uddevalla (där jag är en av konstnärerna). På kvällen åker snyggklänningen då jag är inbjuden till Scenkonstgala! ...och veckan därpå väntar en skolresa till Danmark och en dansfestival i Oslo. Sa jag att jag hade fullt upp?
 
Men det jag ser fram emot allra mest.
 
Den 21 december packar jag backpacken för att landa i Bangkok och sen vidare till Kambodja och Vietnam för tre fantastiska veckor i dessa spännande länder. 
 
 

LIFE UPDATE

3 Läs mer >>
Igår hade två av mina konstskolepolare workshop i screentryck på Arena29 i Majorna. Jävlar så kul. Schablon, ram, uv-ljus, spola, torka, trycka. Lät väldigt mer komplicerat än vad det var. Nu är jag sugen på att skaffa ett litet mörkerrum i min ateljé. Ska bara få tag på en uv-lampa till ett bra pris. Undrar om det funkar med ett gammalt ansiktssolarie? 
 
Gjorde trycket av mitt motiv "Jaget" som är en animalisk version av mig själv och som ingår i mitt selfie-projekt #theartieproject. Så nu finns det ett gäng tygkassar med trycket. 
 
Materialet på tröjan funkade inte så bra för screentryckmetoden, men tyckte det blev cool effekt ändå, lite som en blyertsskiss. 
 

SCREENPRINT

0 Läs mer >>
Nu finns vår stora bostadsrätt, som egentligen är ett radhus till salu. I Vara. 115 kvm uppdelat på två våningar, med egen ingång, 4 rum och kök. Två balkonger, en under tak för mingel- och grillkvällar och en solig takterass skyddad från blåst så det går att börja solsäsongen redan i mars. Två badrum, perfekt när man har många på besök. Blir så lång kisskö annars, speciellt om det är alkoholhaltiga drycker inblandat. Det rum jag kommer sakna mest, min stora walk-in-closet, lämnas möblerad med hyllor och upphängning om så önskas. Ps. tavlorna på väggarna är också till salu, två är redan sålda. 
 
Länk till Hemnet: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-vara-vara-kommun-torggatan-23-h-6740277
 
 

TORGGATAN 23

2 Läs mer >>
 
 
Fredagen den 28 november bjuder jag in till mingelkväll i min grymma ateljé i centrala Uddevalla. 

Från klockan 19 och framåt. 

Adress: Färgaregatan 12B, precis bredvid Agnebergshallen. 

Senare på kvällen förflyttar vi oss till någon av stadens krogar, alla som vill är välkomna att joina. 

Ps. Det bjuds på röda drycker.
 

MINGELINBJUDAN

3 Läs mer >>
Är ägare av världens snyggaste Cherry Red Docs, dock har jag bara använt dom ett fåtal gånger då jag varje gång fått megaont i fötterna (och ingen tar ju frivilligt på sig skor man vet att man får ont av) - men vet ni, igår hade jag dom hela långa dagen och fötterna var happy happy. Så nu är vi vänner igen. 
 
 

ME & MY DOCS

0 Läs mer >>
Konstkursen börjar närma sig sitt slut för den här terminen. Vilket också betyder att projektet ska slutföras och visas upp. Jag har delat upp mitt projekt i två delar, en dokumentation och en installation. Igår publicerade jag version två av dokumentationsfilmen. Det som saknas är ljudspår. Den musik som är nu är bara tillfälligt vald. Passar egentligen inte alls. Nu ska jag börja jobba med installationen. Mina verktyg är skisser, rep, klädnypor, hönsnät och speglar. 
Utställning: Galleri ORO i Göteborg. Vernissage 5 december. 
 
 
 
 

#theartieproject (2)

1 Läs mer >>
Den här katten alltså. I 13 år har hon varit min ständiga följeslagare. Hittade henne på ett katthem utanför Göteborg, då var hon ett år gammal ungefär, hade bott utomhus under en buske i Bergsjön och fött kattungar. Jag kände direkt att jag ville ta hand om henne. Så fick det bli. Hon fick flytta med mig hem till Tjörn samma dag, till Skärhamn där jag bodde då. Man kan inte direkt påstå att vi blev kompisar på studs, hon låg mest och tjurade under sängen, vägrade använda toaletten och var inte det minsta sugen på att äta mat - tills jag kom hem med en grillad kyckling. Hej kompis. Efter det har vi varit bästa vänner. Jag och Majabus. 
 
 

MAJAKATTEN

3 Läs mer >>
Ibland blir jag lite, bara liiiite trött på mig själv. Samtidigt som min 23kvadrats lägenhet svämmar över av skor som inte få plats får jag helt plötsligt ett extremt #måstehabegär till ett par höga Timberlands. Klick klick. På väg hem till mig för det helt suveräna priset av 845 kr inkl frakt. Ja ni fattar ju, kunde ju inte hålla fingrarna i styr. Så nu tvingar jag mig själv att sälja minst 5 par skor till på tradera. 
 
 

TIMBERLAND

0 Läs mer >>
Another day. Hemma hos mig. Spets sammet och kattöron. Halloween light. Bild två visar hemmaklädsel en lördagsförmiddag. Raggisar, mysisar och fultischa. 
 
Denna helg har spenderats i Göteborg x 2. Inflyttningsmiddag på Hisingen. Öl på ölhallen. Skål på Skål. 30-års fest på Gretas. Myrorna shopping. Haganygata fram och tillbaka. Rawfood-lunch. Pusterviksöl. Scenkonst på Folkteatern. After Art på Jerntorgets Brygghus. Nattbuss till Uddevalla. Söndagspizza i sängen. Ateljéfix och Hallonbåtsflyktingen på bio. Så såg min helg ut. Vad gjorde du?
 
 

ANOTHER DAY

0 Läs mer >>
 
 
 
 

BEANIE/SELFIE

1 Läs mer >>
Eftersom det inte är helt lyckat att bo i en garderob säljer jag nu en hel massa prylar, nya grejer kommer att komma upp varje vecka tills jag har en boyta igen. Annonserna startar på 20 kr och ni hittar samtliga via länken: Se alla mina Tradera-annonser
 
 
Superfina vintagekängor i äkta skinn. Förmodligen från tidigt 1900-tal. 
 

FOR SALE