FACES by Tina

I helgen var jag inbjuden som en av 70 konstnärer att delta på en Konstrunda i Skaraborg. Jag fick möjlighet att ställa ut i en grym lokal, en bilsalong. Istället för att skapa nytt körde jag på konceptet återbruk. Letade fram alla tavlor jag hade i samma storlek och skapade ett nytt verk av dom - som en installation - ett kollage. Tyckte resultatet blev grymt. Blev inspirerad av min egen idé och skulle tycka att det var grymt coolt att dekorera en hel vägg med tavlor någonstans. Eller alternativt trycka upp som fototapet. Så om någon är intresserad så hojta till så kollar jag upp prisförslag för det. Skulle man vilja investera i någon av ansikterna så erbjuder jag mina bloggläsare samma erbjudande som till utställningsbesökarna - 700 kr styck eller 500 kr vid köp av flera. Storlek 30x40 cm. 
 
Den blå nymfen, Nereid - såld!
 
#1 - - FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger och resor:

Oj vad duktig du är. Gillar verkligen nummer 3 där!

Vad spännande det låter. Längtar sjukt mycket tillbaka till Asien. Ja det stämmer jag har varit väldigt många gånger i Thailand och framför allt Bangkok. Hojta bara till om du undrar över nått som har med temarestauranger eller nått annat att göra :)

#2 - - Malin:

Okej bra att du kan kombinera bästishäng och jobb. Synd med vädret bara!
Din vinterresa kommer nog bli alldeles fantastisk, den skulle jag med kunna tänka mig:) Blir nog ingen resa i vinter, fy fan vad tråkigt.

#3 - - carro:

fina